Νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Μεσσηνία ;

Πρώτη Δημοσίευση: 10/12/2016 13:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/12/2016 13:22
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδα «Παραπολιτικά» σχετικά με τις μεγάλες ανατροπές που αναμένονται στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σ’ όλη τη χώρα, στα πλαίσια και της ανανέωσης που επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  
Σχετικά με τη Μεσσηνία το δημοσίευμα αναφέρει:  «Στην πενταεδρική Μεσσηνία, η μία «γαλάζια» έδρα είναι του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πρώτος επιλαχών ο Γιάννης Λαμπρόπουλος. Η προοπτική είναι τέσσερις έδρες στις επόμενες εκλογές, οπότε ο πολύ δυναμικός, δεύτερος σε σταυρούς, Μίλτος Χρυσομάλλης θα είναι αυτός που θα πάρει μία έδρα, ενώ για την τέταρτη ο τρίτος επιλαχών Δημήτρης Σαμπαζιώτης μπορεί να αντιμετωπίσει μια νέα υποψηφιότητα, αυτή του επ. καθηγητή ιατρού και μέλους της Π.Ε. της Ν.Δ. Πάνου Χαλβατσιώτη.» 
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Θάρρους» ,  ο Μεσσήνιος Ιατρός, με καταγωγή από το Πεταλίδι, Πάνος Χαλβατσιώτης, έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό, στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.  
Κ. Γαζ.  


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις