Νίκας προς Τατούλη: Δεν μπορείς να γίνεσαι… Καραγκιόζης

Πρώτη Δημοσίευση: 19/04/2019 08:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/04/2019 08:46
Mε λύπη μου διαπιστώνω ότι ο απερχόμενος περιφερειάρχης επιχειρεί να υποβιβάσει το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου. Ακόμη κι αν ήθελα, μου είναι αδύνατον να πέσω τόσο χαμηλά και να φτάσω στο επίπεδο του απερχόμενου περιφερειάρχη που, ενώ διεκδικεί ιδεολογικό μερίδιο και ψήφους από τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της Ν.Δ., στηρίζεται πανηγυρικά από τον Πάνο Καμμένο και την κυρία Παπακώστα.
Διαπιστώνω, επίσης, ότι, ενώ έχει το θράσος να επικαλείται μια εύλογη αποστροφή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ότι «στην πολιτική δεν μπορείς να είσαι Καραγκιόζης», έχει βαλθεί πεισματικά να τον διαψεύσει.
Ασφαλώς, συμφωνούμε με τη ρήση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και προφανώς οι πάντες γνωρίζουν σε ποιους και, κυρίως, σε ΠΟΙΟΝ πηγαίνει «γάντι».
Και για να συνεννοούμαστε, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ είναι οι αλλεπάλληλες δηλώσεις:
-για κοσμοδρόμιο, διαστημόπλοια και διαστημικό τουρισμό στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
-ή για δήθεν συμφωνίες με Κινέζο δήμαρχο για άμεση εγκατάσταση κινεζικών επιχειρήσεων (ψευδαίσθηση άμεσων προσλήψεων)
-ή για λειτουργία Περιφερειακής Τράπεζας (με κεφάλαιο από τα λεφτόδεντρα), όταν κινδυνεύουν ακόμα και οι συστημικές τράπεζες
 
Καραγκιοζιλίκια, επίσης, είναι:
-η δήθεν πρωτοπόρα πολιτική για τα σκουπίδια, που μετράει ήδη 8 χρόνια αναποτελεσματικότητας, και στον 8ο χρόνο (2019) διαπιστώνεται (δικαστικά) η ακυρότητα των συμβολαίων εγκατάστασης των σκουπιδοεργοστασίων
-ή η εμπλοκή οικογενειακών εταιριών στο σύστημα παραγωγής έργων της Περιφέρειας
- ή η δήθεν τουριστική ανάπτυξη, κόντρα στα στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος που αποδεικνύουν τη ζοφερή πραγματικότητα για την Πελοπόννησο
-ή ακόμα οι ψεύτικες κατηγορίες για δικαστική εμπλοκή άλλων, όταν ο ίδιος είσαι καταδικασμένος με κάποια χρόνια φυλάκιση για τη σκουπιδοκατάσταση.
Στρεψοδικία, οικογενειοκρατία, προπαγάνδα, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, οχετός ύβρεων και παραλογική επιθετικότητα εναντίον όλων όσοι βλέπουν «γυμνό το βασιλιά». Και ο Βασιλιάς είναι γυμνός, όπως και ο θίασος που τον περιβάλλει.
Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος ΚαλαμάταςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις