Νίκος Γόντικας: Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η βιομηχανία έκδοσης αποφάσεων περιφερειάρχη για πάσα νόσο

Πρώτη Δημοσίευση: 13/07/2019 21:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2019 21:28
Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η βιομηχανία έκδοσης αποφάσεων περιφερειάρχη για πάσα νόσο. Για εκδηλώσεις εορταστικές πάντων των Αγίων, για εκδηλώσεις για κάθε είδους ζαρζαβατικών, για ορισμό δικηγόρων για να υπερασπιστούν στον Άρειο Πάγο και στην Ολομέλεια του ΣτΕ τα συμφέροντα επιχειρηματικών ομίλων, ακόμα και των εταιρειών του οικογενειακού περιβάλλοντος του περιφερειάρχη για αγωγές ενάντια σε τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ.
Όλα αυτά που είναι αρμοδιότητα της Οικονομικής Επιτροπής, αποφασίζονται από τον περιφερειάρχη, παρανομώντας ότι τάχατις συνέβη έκτακτο γεγονός, υπήρχε ανωτέρα βία, κίνδυνος βλάβης των συμφερόντων της Περιφέρειας και άλλα τέτοια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έκδοση απόφασης του περιφερειάρχη στις 25/6/2019/ ημέρα Σάββατο/ παραμονή των  εκλογών, για ανάθεση σε ανάδοχο της εκπαίδευσης των υπαλλήλων της Περιφέρειας για την καταχώρηση των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Να σημειώσουμε ότι η προσφορά του αναδόχου κατατέθηκε πριν από 15 μέρες στη Περιφέρεια ακριβώς στο ύψος της απευθείας ανάθεσης 24.600 ευρώ.
Διερωτώμεθα πότε έγινε η εκπαίδευση και τα σεμινάρια των υπαλλήλων όταν η απόφαση εκδόθηκε το Σάββατο, παραμονή των εκλογών;
Αληθεύει και είναι τυχαίο ότι ο ανάδοχος συντόνιζε τη διακαναλική συνέντευξη του περιφερειάρχη, και είχε την ευθύνη μετάδοσης της προεκλογικής συγκέντρωσης; Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις