Να αφήσει το έργο των σκουπιδιών για τη νέα Περιφερειακή Αρχή καλεί τον Τατούλη ο Πατσαρίνος

Πρώτη Δημοσίευση: 14/03/2019 12:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/03/2019 12:53
Για ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα», Νίκος Πατσαρίνος, με αφορμή την προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και το θέμα διαχείρισης των σκουπιδιών. Καλεί, δε, την Περιφερειακή Αρχή να αφήσει το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών για την επόμενη.
 
Ιδιοτελείς σκοπούς
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Πατσαρίνος, αναφέρει: «Έχουμε επανειλημμένως υπογραμμίσει ότι τα μεγάλα και σοβαρά έργα απαιτούν καθαρές, υπεύθυνες και αξιόπιστες αποφάσεις. Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (12/3/19), που έγινε με οριακή και “παράξενη” πλειοψηφία, αποδείχτηκε ότι κάτι τέτοιο δε διακατέχει τη Διοίκηση της Περιφέρειας. Αντίθετα, μέσα από κωμικοτραγικά γεγονότα, “παίζοντας” και διασύροντας τα συλλογικά όργανα, δεν κατάφερε να πάρει καμία απόφαση για το μεγάλο έργο των απορριμμάτων. Φάνηκε για άλλη μια φορά ότι τον κ. Τατούλη δεν τον ενδιαφέρει - ή δεν μπορεί - να ολοκληρώσει ένα μεγάλο έργο, αλλά το πώς θα αξιοποιήσει το έργο αυτό για ιδιοτελείς σκοπούς. Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε ασύμβατες, απρόβλεπτες και αμφίβολες πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής».
 
Για τη νέα περιφερειακή αρχή
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Πατσαρίνος αναφέρεται και σε επιστολή του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου προς τους περιφερειακούς συμβούλους, την οποία χαρακτηρίζει απαράδεκτη, καθώς, όπως σημειώνει, προσπαθεί να φοβίσει τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Καταλήγοντας ο κ. Πατσαρίνος αναφέρει: «Καλούμε τον κ. Τατούλη για άλλη μια φορά, για το καλό των πολιτών και την ομαλή λειτουργία των οργάνων της Περιφέρειας, να πάψει να διαχειρίζεται το έργο των απορριμμάτων για το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε αυτό να απασχολήσει το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο. Με τον αυταρχικό, αδιαφανή και αλαζονικό τρόπο λειτουργίας του μόνο κακό κάνει και δημιουργεί νέα προβλήματα».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις