Ντέρμπι για τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας- Ισοψήφησαν Βεργινάδη και Πολυχρόνοπουλος

Πρώτη Δημοσίευση: 19/05/2017 08:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/05/2017 10:17
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια μαραθώνια σύσκεψη στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την εκλογή συντονιστή για το νομό μας.
Τελικά ισοψήφησαν η Μαρία Βεργιναδή και ο Τάσος Πολυχρόνοπουλος και μετά από συζητήσεις αποφασίστηκε να μοιραστεί η θητεία ανάμεσα στους δύο.
Να θυμίσουμε εδώ ότι  η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας έχει ως εξής (με αλφαβητική σειρά): Ασημακόπουλος Γιάννης, Βεργινάδη Μαρία, Ζαφειράκης Κώστας, Καρλαύτη Στέλλα, Κιουρή Χαρά, Κρασσακόπουλος Σπύρος, Κυριακόπουλος Κώστας, Λαγωνικάκου Ναυσικά, Λεβέντης Δημήτρης, Μαντά Αγγελική, Μαραβελή Ιωάννα, Μιχαήλ Μιχαήλ, Μπεχράκης Σταμάτης, Μπιτσάνη Βάνα, Πατσαρίνος Νίκος, Πολυχρονόπουλος Τάσος, Σούμπλης Θανάσης, Σωφρονάς Δημήτρης, Τσορόβα Ζωή, Τσορώνης Κώστας, Τσώνης Γρηγόρης, Φιλόπουλος Βαγγέλης, Φλώρος Βασίλης, Χιουτέας Γιώργος, Ψυχογιάννης Γιώργος.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας την Πέμπτη 18.5.2017 για την εκλογή του νέου συντονιστή και του συντονιστικού της οργάνου.
Για τη θέση του συντονιστή προτάθηκαν οι Τάσος Πολυχρονόπουλος (πολιτικός μηχανικός) και η Μαρία Βεργινάδη (δικηγόρος).
Κατόπιν ισοψηφίας, αποφασίστηκε ομόφωνα από την Ν.Ε. τον πρώτο χρόνο της θητείας να είναι συντονιστής της Ν.Ε. ο Τάσος Πολυχρονόπουλος και αναπληρώτρια η Μαρία Βεργινάδη και αντίστροφα κατά το δεύτερο χρόνο.
Στη συνέχεια ομόφωνα η Ν.Ε. εξέλεξε τα μέλη του νέου 9μελούς Συντονιστικού της Οργάνου, που αποτελείται  από τους:
Γιάννη Ασημακόπουλο, Μαρία Βεργινάδη, Δημήτρη Λεβέντη, Ιωάννα Μαραβελή, Σταμάτη Μπεχράκη, Βάνα Μπιτσάνη, Τάσο Πολυχρονόπουλο, Κώστα Τσορώνη και Γρηγόρη Τσώνη.

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΜεσσηνίαςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις