Ντίνα Νικολάκου: Αφήστε τον «κλεφτοπόλεμο» & τη θεωρία της «καμένης γης» και μιλήστε καθαρά, κε Νίκα

Πρώτη Δημοσίευση: 06/07/2019 12:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/07/2019 12:58
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κυρίου Νίκα στο θέμα της διαχείρισης  απορριμμάτων η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Κωνσταντίνα Νικολάκου  δήλωσε:
«Δεν πείθουν κανέναν τα “κροκοδείλια” δάκρυα του κυρίου Νίκα για την κατάσταση που επικρατεί σε Δήμους της Πελοποννήσου σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Ο κ. Νίκας είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ολοκλήρωση του έργου ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με δεδομένο ότι ως πρόεδρος της ΠΕΔ πολέμησε με όλες του τις δυνάμεις τη μοναδική νόμιμη λύση που θα έβγαζε την Πελοπόννησο από το αδιέξοδο και θα την οδηγούσε στην αειφορία.
Του αποστέλλουμε ηχηρό και αυστηρό μήνυμα, να εγκαταλείψει τελείως τις “πονηρές” σκέψεις που έχει στο μυαλό του αυτός και οι συνομιλητές του.
Το έργο ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πέτρου Τατούλη δεν μπορεί να το σταματήσει κανένας. Η σύμβαση ήδη έχει υπογραφεί και το έργο θα υλοποιηθεί.
Δε μας έχει απαντήσει φυσικά ποτέ και εμείς θα συνεχίσουμε να τον ρωτάμε δημόσια, πώς διαχειρίστηκε ως δήμαρχος Καλαμάτας, με απευθείας αναθέσεις σε σκουπιδοεργολάβο, 7,5 εκ. ευρώ για τη μεταφορά των σκουπιδιών της Καλαμάτας.
Σε ό,τι αφορά τη μεθοδευμένη και συνεχή προσπάθειά του ως νεοεκλεγείς περιφερειάρχης να επενδύσει στην πολιτική αντίληψη της “καμένης γης” ώστε να καλύψει την αδράνειά του και την απουσία πολιτικού σχεδιασμού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον ενημερώνουμε ότι όσα ψεύδη και συκοφαντίες και αν συνεχίσει να λέει εναντίον του Πέτρου Τατούλη και των συνεργατών του, δε θα μπορέσουν να κρύψουν την άγνοια και την ανικανότητά του.
Πρέπει, επιτέλους, ο κ. Νίκας να σταματήσει να παρουσιάζεται άλλοτε ως “εισαγγελέας” που αποδίδει κατηγορίες και άλλοτε ως “καλογερομόναχος” που συνεργάζεται με όλους. Να μιλήσει, επιτέλους, για τον σχεδιασμό, το πρόγραμμα του και τις λύσεις που προτείνει για τα προβλήματα των πολιτών.
Το μεγάλο έργο του Πέτρου Τατούλη δεν μπορεί να ακυρωθεί, ό,τι και αν “σκαρφιστεί” ο κ. Νίκας.
Στην επόμενη περιφερειακή περίοδο οι 17 νεοεκλεγέντες σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου ως μια γροθιά θα αγωνιστούν ώστε η Πελοπόννησος να μη γυρίσει πίσω. Θα υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τα μεγάλα έργα της νυν Περιφερειακής Αρχής για την ολοκλήρωση της αναπτυξιακής πορείας που έχει τα τελευταία χρόνια η Πελοπόννησος”.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις