Ν. Μιχαλολιάκος από την Καλαμάτα: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λεηλατεί τη χώρα ξεπουλώντας τα πάντα»

Πρώτη Δημοσίευση: 12/02/2017 09:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/02/2017 17:13
«Οι Μανιάτες κατείχαν τα κτήματα που θέλει να τους πάρει το Δασολόγιο, πριν τη σύσταση του ελληνικού κράτους» 
Πολιτική ομιλία πραγματοποίησε, χθες το βράδυ, στο ξενοδοχείο «ΡΕΞ» στην Καλαμάτα, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. «Παρών» στην ομιλία έδωσαν ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, κ. Επιτείδιος , καθώς επίσης  η σύζυγός του και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης και ο βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας. Πριν την ομιλία, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του  που βρίσκεται ως Μανιάτης, στην «πατρίδα» του την Καλαμάτα.
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε επίθεση στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , κατηγορώντας την ότι λεηλατεί τη χώρα, ξεπουλώντας τα πάντα. Στο σημείο αυτό έκανε ειδική αναφορά και στους δασικούς χάρτες, που τους χαρακτήρισε μέτρο λεηλασίας της περιουσίας του λαού, ενώ τόνισε ότι ειδικά στη Μάνη, οι κάτοικοι κατείχαν τις περιουσίες αυτές που σήμερα χαρακτηρίζονται ως «δασικές» πριν από τη σύσταση του ελληνικού κράτους, καθώς παρέμειναν ελεύθεροι και επί «τουρκοκρατίας».
Σχετικά με το μέλλον της χώρας, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι κυβερνώντες θα υπογράψουν τα πάντα για να κλείσουν την αξιολόγηση και να παραμείνουν στις καρέκλες, «φέρνοντας» στον ελληνικό λαό μέτρα 3,6 δις ευρώ.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε, μάλιστα, και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας, ότι αυτά τα μέτρα ξεπερνούν τα συνταγματικά όρια της Κυβέρνησης, γιατί νομοθετεί και για μετά τη λήξη της θητείας της, ενώ η μη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει ότι συμφωνεί με τα μέτρα και το μόνο που θέλει είναι να κυβερνήσει. Κάλεσε δε, τον κόσμο να έρθει δίπλα στο μοναδικό αντισυστημικό κόμμα τη Χρυσή Αυγή, που αν και κυνηγήθηκε και χτυπήθηκε αμείλικτα άντεξε και συνεχίζει να μεγαλώνει. Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα, χαρακτηρίζοντας ατυχέστατο τον τρόπο που τα χειρίζονται διαχρονικά τα κόμματα που κυβέρνησαν από την κρίση των Ιμίων και μετά. Αποτέλεσμα αυτή της πολιτικής είναι το «θράσος» των Τούρκων που γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά, συμπλήρωσε.
Κλείνοντας τη συνέντευξη ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στο «μεταναστευτικό» λέγοντας ότι είναι πρόβλημα λαθρομεταναστών που ήρθαν παράνομα και ζητά να φύγουν νόμιμα. Διερωτήθηκε δε, γιατί ο νόμος εφαρμόστηκε και συνελήφθηκαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί και όχι για τους υπόλοιπους 62.000 που μπήκαν στη χώρα.

 
Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις