Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος»

Πρώτη Δημοσίευση: 13/07/2019 08:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/07/2019 08:51
Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής χώρων του γηπέδου Μεσσηνιακού “Σταύρος Παπαδόπουλος”. Έτσι, γίνεται πράξη η δέσμευση της νέας διοίκησης για σημαντικές παρεμβάσεις  στην έδρα της Μαύρης Θύελλας.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Π.Σ. Η Καλαμάτα, για τα έργα στο γήπεδο Μεσσηνιακού,  αναφέρει  τα εξής:
«Η νέα διοίκηση του Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» πιστή στην δέσμευση των εξαγγελιών που είχαν γίνει μετά την γενική συνέλευση και την ανακοίνωση της συμφωνίας της με την κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA S.A, για την ανακατασκευή των χώρων της νότιας κερκίδας του γηπέδου »Σταύρος Παπαδόπουλος» κάνει πράξη όλα αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας και προχωράει στην υλοποίησή τους.
Πιστοί στο μότο »μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» καταγράφουμε την εικόνα των γηπεδικών εγκαταστάσεων πριν τις παρεμβάσεις και θα γίνει ακριβώς η ίδια εικονική αποτύπωση στα τέλη Αυγούστου που θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες
Το μετά αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί έκπληξη…. για ένα πράγμα όμως να είστε σίγουροι, αυτό που θα δούμε μέσα σε ενάμιση μήνα θα εναρμονίζεται πλήρως με το brand name της »Μαύρης Θύελλας».
  
Συμφωνία με Μιχάλη Ζαχαρόπουλο
Στην Καλαμάτα θ’ αγωνιστεί και τη νέα σεζόν ο 24χρονος αμυντικός μέσος Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Η ανακοίνωση της διοίκησης του Π.Σ. Η Καλαμάτα, για τη συμφωνία με τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο,  αναφέρει τα εξής:
«Ο Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαχαρόπουλο ο οποίος θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας.
Ο 24χρονος καλαματιανός αμυντικός μέσος ήρθε σε συμφωνία σήμερα το μεσημέρι με την νέα διοίκηση αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν και συμφώνησαν σε πάρα πολύ καλό κλίμα.
Ο Ζαχαρόπουλος ξεκίνησε από τον Πανιώνιο
Καλαμάτας  και ακολούθως αγωνίστηκε σε Καλαμάτα (Γ΄ Εθνική, σεζόν 2014-1 5), Λαμία, Παναιγιάλειο ( Β’ Εθνική) και Τσικλητήρα Πύλου (Γ’ Εθνική, σεζόν 2016-17) , πριν επιστρέψει πριν 2 χρόνια στην Μαύρη Θύελλα».
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις