Ξεκίνησαν οι καθημερινές πτήσεις της “Olympic air” από την Καλαμάτα για την Αθήνα

Πρώτη Δημοσίευση: 02/06/2017 08:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/06/2017 08:34
Λίγο μετά τις 11.00 χθες το πρωί προσγειώθηκε στο διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» το αεροσκάφος που εκτέλεσε την πρώτη πτήση της “Olympic air” από Αθήνα για Καλαμάτα. 
To 48 θέσεων αεροσκάφος, τύπου ATR42600, που εντάχθηκε πέρυσι στο στόλο της εταιρείας, με κυβερνήτη τον κ. Ευστράτιο Φωτούδη, έφθασε στην Καλαμάτα με πληρότητα στο 50%.
Ο αερολιμενάρχης Καλαμάτας κ. Μανδηλάρης εκτίμησε ότι καθώς θα προχωρά το καλοκαίρι η πληρότητα θα αυξάνεται. Οι τιμές ξεκινούν από τα 70 ευρώ και διακυμαίνονται ανάλογα με την πληρότητα των πτήσεων.
Να σημειωθεί ότι ύστερα από αρκετά χρόνια η Καλαμάτα αποκτά καθημερινή αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα. Τα δρομολόγια είναι δύο κάθε μέρα, ένα πρωί που θα φθάνει στην Καλαμάτα γύρω στις 11.15 π.μ. και θα αναχωρεί 25 λεπτά αργότερα και ένα κάθε βράδυ, εκτός Παρασκευής και Κυριακής, που θα προσγειώνεται γύρω στις 8.20 μ.μ.
Στόχος των πτήσεων είναι να εξυπηρετήσουν κυρίως γκρουπ που θέλουν να έρθουν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, αλλά και πολίτες από την περιοχή να χρησιμοποιήσουν την πτήση ως «σύνδεση» για άλλους προορισμούς.
Του Κώστα Γαζούλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις