Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 17/04/2018 08:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/04/2018 08:42
Ξεκίνησε χθες η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του φετινού 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στα καταστήματα Public, στο εκδοτήριο της Ticket Services Πανεπιστημίου 39, τηλεφωνικά στο 210 723 4567 και online σε: https://www.ticketservices.gr/event/kalamata-dance-festival-2018/, http://tickets.public.gr/event/kalamata-dance-festival-2018/.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η κορυφαία συνάντηση δημιουργών του σύγχρονου χορού στη χώρα μας, πραγματοποιείται για 24η συνεχή χρονιά από τις 13 έως τις 22 Ιουλίου, με νέα καλλιτεχνική διευθύντρια τη Λίντα Καπετανέα.
Είκοσι ξένοι δημιουργοί, εκ των οποίων οι δέκα εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σημαντικοί Έλληνες ερμηνευτές, μεγάλοι δάσκαλοι του χορού, μία παγκόσμια πρεμιέρα, παραστάσεις χορού που συνδυάζουν διαφορετικά είδη από σύγχρονο τσίρκο ως street dance και ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σκιαγραφούν το προφίλ του φετινού Φεστιβάλ.
Οι ξένοι δημιουργοί που δίνουν φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στην Καλαμάτα προέρχονται από Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ισπανία, Βέλγιο, Μοζαμβίκη, Ελβετία, Σλοβακία, Ιταλία, Ισραήλ, Σουηδία και Ιρλανδία. Μεταξύ αυτών, πρωταγωνιστούν ο Olivier De Sagazan, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Josef Nadj, που θα συμμετάσχει με παράσταση, αλλά και έκθεση φωτογραφίας, ο πρωτοπόρος Wim Vandekeybus με την ιστορική ομάδα Ultima Vez, η Svalbard Company, το δίδυμο Marquese Scott και Poppin John, που επίσης πρωτοεμφανίζονται στην Ελλάδα, η Compania Sharon Fridman, που ανοίγει θεαματικά το Φεστιβάλ κ.ά.
 
To πλήρες πρόγραμμα
 
OFFICIAL HASHTAGS: #24kdf2018, #kalamatadancefestival, #kalamata
 
ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Γενική είσοδος: 15,00 ευρώ
Γενική είσοδος στην παράσταση Cartoon της Anton Lachky Company, Πέμπτη 18 Ιουλίου: 10 ευρώ 
Φοιτητικό / μειωμένο εισιτήριο: 12 ευρώ για όλες τις παραστάσεις.
Η έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στο θέατρο γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας (φοιτητική κάρτα, κάρτα πολιτισμού, κάρτα ανεργίας, κάρτα Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων, κάρτα Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού, κάρτα ΑμεΑ).
 
ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΤΟΥΝΤΙΟ
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Γενική είσοδος για τους συμμετέχοντες στα Σεμινάρια του Φεστιβάλ: 10 ευρώ.
Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις στην Κεντρική Πλατεία και στις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κόστος συμμετοχής σε 2 σεμινάρια σύγχρονου χορού και 1 masterclass: 350 ευρώ. Κόστος συμμετοχής σε masterclass: 50 ευρώ.
Eγγραφές και πληροφορίες: Ιωάννα Αποστόλου, 6972 558 593, [email protected]. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 31.03.2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.
Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια έχουν ειδική έκπτωση για όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ.
Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας: Τρίτη 3 Ιουλίου, 10:00-13:00 & 18:30-21:00. Καθημερινά εκτός απογεύματος Σαββάτου και Κυριακής. Πληροφορίες για εισιτήρια και αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard): τηλ. 27211 81030.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις