Ξεκαθαρίζει με Βασιλόπουλο, με το βλέμμα στο ματς της Κυριακής η Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 04/01/2018 09:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 04/01/2018 09:05
Σε διπλό μέτωπο, αγωνιστικό και διοικητικό, συνεχίζεται το ενδιαφέρον στην Καλαμάτα. Διοικητικά πάντως ούτε χθες υπήρχε κάτι νέο, με την προσοχή να στρέφεται περισσότερο στην αυριανή ημέρα, την οποία έχει θέσει ως αρχικό ορόσημο ο Τάκης Βασιλόπουλος για να παρουσιάσει το σχήμα που ετοιμάζει. Κάτι που δεν είναι εύκολο βέβαια και δεν είναι βέβαιο ότι θα καρποφορήσει ή ίσως πάρει περισσότερο χρόνο. Ανάλογες δυσκολίες υπάρχουν και στην παράλληλη προσπάθεια του Αγαθοκλή Χριστόπουλου, ο οποίος επιπλέον δεν μπορεί να αναλάβει ως επικεφαλής, αφού είναι πρόεδρος στον Πανθουριακό. Η αισιοδοξία πάντως παραμένει, καθώς μάλιστα υπάρχουν, κι άλλοι επιχειρηματίες και οικονομικοί παράγοντες που διαβεβαιώνουν ότι θα ενισχύσουν εξωδιοικητικά την προσπάθεια.
Όπως και να ‘χει μέχρι τα μέσα του μέσα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, με την ανάδειξη της νέας διοίκησης που θα διαδεχθεί εκείνη του Σταύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα λόγω υγείας, αφήνοντας όμως μεγάλη παρακαταθήκη, αλλά και ευθύνη για ανάλογη συνέχεια.
Αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το αδύναμο Λεωνίδιο, στο οποίο οι «μελανόλευκοι» θα παραταχθούν με τον Έλβιο Μάνα στον πάγκο. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Ορέστης Νικολόπουλος και Αλέξανδρος Τσεμπερίδη. Ο τελευταίος είναι πάντως, μαζί με τον Τσατσόπουλο, αδικαιολογήτως απόντες, έχοντας ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν, ακολουθώντας το δρόμο του Κατερινιώτη προπονητή, Νίκου Ζαλίκα, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα πριν την Πρωτοχρονιά.
Αντίθετα, άδεια έχει πάρει ο Κουρέλλας, ενώ με την υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκε ο Γουερέ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις