Ξεκινά αύριο «το Σχολείο στη Φύση» στο Αγρόκτημα Φοίφα

Πρώτη Δημοσίευση: 28/09/2019 08:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/09/2019 08:24
Αύριο Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινά η νέα εκπαιδευτική χρονιά για «το Σχολείο στη Φύση» στο Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα-Re:Think, με πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων, ποικίλων θεματικών. Συγκεκριμένα, αυτήν την Κυριακή μικροί και μεγάλοι θα ξεναγηθούν στον κόσμο της Δημιουργικής Επανάχρησης, δημιουργώντας DIY μολυβοθήκες, όπως και άλλα χρηστικά αντικείμενα γραφείου, από υλικά που δεν πάει ο νους. Το εργαστήριο ξεκινά στις 11.00, απευθύνεται σε όλους, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να ξεναγηθούν στο αγρόκτημα, να κάνουν picnic, να χαλαρώσουν, αλλά και να δουν πώς λειτουργεί ένα φυσικό εκπαιδευτικό αγρόκτημα στο κέντρο της πόλης με μηδενικό αποτύπωμα. 
Κάθε Κυριακή θα υπάρχει και ένα διαφορετικό θεματικό εργαστήριο, πάνω στους ποικίλους άξονες της οικοκεντρικής βιωματικής εκπαίδευσης, ενώ καθημερινές το «Σχολείο στη Φύση» με ανανεωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υποδέχεται επισκέψεις σχολείων και σχολικών ομάδων και φορέων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις του Αγροκτήματος Φοίφα, αλλά και για επισκέψεις, καλέστε στο 27210 22505 ή επισκεφθείτε τη σελίδα στο FB: Re:Think Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα και την ιστοσελίδα Re:Think Project.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις