Ξεκινά η επόμενη φάση των αντιπλημμυρικών έργων

Πρώτη Δημοσίευση: 10/02/2018 18:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/02/2018 18:48
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα που ανήκουν στην πρώτη φάση αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Καλαμάτας. Ειδικότερα, η εν λόγω φάση περιλαμβάνει το τμήμα Θουρία- νοσοκομείο, με τις παρεμβάσεις να είναι εκτεταμένες, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρης Βεργόπουλος.
Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά και η δεύτερη φάση, που αφορά στο κομμάτι νοσοκομείο- Ασπρόχωμα, η οποία κοστίζει 2,5 εκατομμύρια συν ΦΠΑ. Το πρώτο σημείο παρέμβασης, σύμφωνα με τον κ. Βεργόπουλο, θα είναι ο δρόμος γειτονικά του νοσοκομείου και θα αφορά στα πρώτα όμβρια από την περιοχή της Σπερχογείας. Το επόμενο σημείο θα είναι στην περιοχή του Αντικαλάμου. Σημεία στα οποία- όπως είπε- ο κ. Βεργόπουλος διαχρονικά υπάρχουν προβλήματα και γι αυτό προηγούνται.
Μιλώντας, δε, για το αντιπλημμυρικό έργο της Νέας Εισόδου, που είναι σε εξέλιξη, το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό, ενώ σημείωσε πως εκτελείται από την Περιφέρεια.
Κλείνοντας έγινε αναφορά στην τρίτη φάση των αντιπλημμυρικών έργων, στο τμήμα Παναγίτσα- Νέδοντας, ύψους 8.5 εκ. ευρώ, τμήμα που είναι σε αναμονή δημοπράτησης.
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις