Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο τα αποτελέσματα των μετρήσεων στα πυρηνελαιουργεία

Πρώτη Δημοσίευση: 08/06/2018 10:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/06/2018 10:51
Ίσως και τα πιο υψηλά ποσοστά όλων των ετών καταγράφηκαν φέτος στις μετρήσεις που έγιναν στις καμινάδες των πυρηνελαιουργείων, δικαιώνοντας έτσι τους κατοίκους για τις εντονότατες διαμαρτυρίες τους περί απραξίας των υπευθύνων και υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα έφτασαν στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας οι φετινές μετρήσεις, που άφησαν με το στόμα ανοιχτό όσους τις είδαν. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι μετρήσεις έγιναν στις καμινάδες των πυρηνελαιουργείων και είναι όλες πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα ανώτατα όρια.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Περιφέρεια, ενώ σε ερώτηση προς την τοπική αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη, δήλωσε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και αυτό δεν είναι καλό. Έχουμε πισωγύρισμα. Θα περιμένουμε να δούμε τη διοικητική διαδικασία και την τεχνική αξιολόγηση των υπηρεσιών. Εκεί που περιμέναμε μια βελτίωση, βλέπουμε ότι πάμε πάλι προς τα πίσω. Οι πυρηνελαιουργοί δεν πρέπει να καλύπτονται πίσω από την πολυπλοκότητα του θέματος, αλλά να κάνουν βήματα, τα οποία φέτος φαίνεται ότι μάλλον δεν έκαναν».
Β.Β.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις