Ξεχωριστή και ποιοτική η 3η βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας στο “YIAMAS Gastro Bar”

Πρώτη Δημοσίευση: 21/08/2019 10:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 21/08/2019 10:43
Την Δευτέρα 19 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η 3η βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας  που διοργάνωσε το Yiamas  Gastro Bar, στο πλαίσιο του κύκλου 4 βραδιών με άρωμα Μεσσηνίας.
Η βραδιά  ήταν αφιερωμένη στην οινοποιία Ψαρούλη και ο ίδιος ο κος Κώστας  Ψαρούλης  παρουσίασε  4  από τις ετικέτες του : Ασύρτικο, Ασύστικο Μαλαγουζιά, Merlot και   “Υπογραφή” που απέσπασε χρυσό βραβείο στη Βιέννη το 2017 ανάμεσα στα καλύτερα κρασιά του κόσμου.
Το μενού οινογνωσίας που επιμελήθηκε η Μεσσήνια guest chef  Γεωργία Κουτσούκου σε συνεργασία με τον chef του Yiamas Gastro Bar Δημήτρη Καρρά ήταν το εξης :
Αλοιφές από μανούρι και κρέμα καπνιστής μελιτζάνας με καρύδι μαζί με κριτσίνι κουρκουμά
Σαλάτα
Πεπόνι με ανθότυρο, θυμάρι και βινεγκρέτ μπέικον
Ορεκτικό
Lumaconi γεμιστά με Μεσσηνιακά τυριά και πικάντικη μαρμελάδα ντομάτα-αχλάδι
Κυρίως πιάτο
Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι με Μεσσηνιακές τσαπέλες και αμύγδαλα
Επιδόρπιο
Σορμπέ λεμόνι με κράμπλ ξινού τραχανά και σιρόπι βασιλικού
Την  sold out βραδιά τίμησαν φίλοι και θαμώνες του Yiamas, σε μια πολύ όμορφη  ατμόσφαιρα με την  μουσική επιμέλεια  του  dj Tζίμη Κωνσταντόπουλου να ξεχωρίζει.
Η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή 30 Αυγούστου  με  την 4η  βραδιά Μεσσηνιακής γαστρονομίας αφιερωμένη στην κουζίνα της Πυλίας- Τριφυλίας.



Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις