Οδηγός καταγράφει σε βίντεο τα καθημερινά «εγκλήματα» σε δρόμους της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 06/03/2017 09:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/03/2017 09:01
Η λάθος οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο, σε μία σειρά βίντεο που ανεβάζει στο youtube, ένας πολίτης  ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε θύμα τροχαίου λόγω παραβίασης προτεραιότητας εκ μέρους άλλου οδηγού.
Μετά από δύο χειρουργεία και πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο, αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα στο αυτοκίνητό του και να καταγράφει την εγκληματική συμπεριφορά κάποιων οδηγών στους ελληνικούς δρόμους όπως αναφέρει το tilestwra.com.
Επικίνδυνοι ελιγμοί, οδηγοί που παραβιάζουν κόκκινα φανάρια ή οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, ποδηλάτες χωρίς κράνος, και άλλα «στραβά και παράνομα» των ελληνικών δρόμων, κυριαρχούν στη σειρά των βίντεο «Ζώα στους δρόμους». Μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγους μήνες.
Δείτε πιο κάτω ένα βίντεο γεμάτο παραβάσεις από δρόμους της Καλαμάτας, καθώς και της διαδρομής προς την Καρδαμύλη.

Video: 


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις