Οικονομική Επιτροπή Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 12/09/2019 11:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/09/2019 11:27
Άκρως θετικά τα πρώτα σχόλια από την ποιότητα της πρώτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Καλαμάτας. Η σύνθεση των μελών της, ιδιαίτερα των νέων, δίνει άλλο ενδιαφέρον στην άλλοτε βαρετή διαδικασία. Μάλιστα, αν ήταν και πιο αντιπροσωπευτική η εκπροσώπηση από τις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.
Το βέβαιο είναι ότι τα μέλη της πλειοψηφίας θα πρέπει να είναι διαβασμένα σε κάθε συνεδρίαση, γιατί οι μειοψηφίες δεν αστειεύονται…
 
Στη χθεσινή συνεδρίαση το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε "καλή θητεία" σε όλους και ζήτησε συνεργασία, σύνθεση και συνεννόηση πλειοψηφίας και μειοψηφιών.
Για τις αλλαγές που έφερε η νέα κυβέρνηση στον εκλογικό νόμο και τις υπερ-αρμοδιότητες που έδωσε στην πλειοψηφία, σχολίασε ότι ήταν μια "άμυνα στην ακυβερνησία" που δημιουργούσε το εκλογικό σύστημα.
 
Μεταξύ των θεμάτων ήταν και η εκλογή αντιπροέδρου. Έπειτα από πρόταση του Βασίλη Κοσμόπουλου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, τη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Τζαμουράνης, από την πρώτη ελάσσονα μειοψηφία, λόγω της χρόνιας θητείας και εμπειρίας του στο Δήμο Καλαμάτας, όπως υπογράμμισε ο κ. Κοσμόπουλος.
 
Μια παρατήρηση του Βασίλη Τζαμουράνη, ότι "οι αιρετοί δεν κάνουν έργα, αλλά αυτό είναι κάτι που γίνεται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες", δεν καλοάρεσε στους παρευρισκόμενους αντιδημάρχους, οι οποίοι θέλουν το δικό τους μερίδιο δόξας.
Να συμπεράνουμε ότι τα λεχθέντα από τον κ. Τζαμουράνη συμπεριλαμβάνουν και το πρώην δήμαρχο Καλαμάτας, καθώς σε κάποια έργα έχει τοποθετήσει αναμνηστικές πλάκες με το όνομά του.
Α.Π.  Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις