Οι…. παλικαράδες με τις μαύρες μπλούζες

Πρώτη Δημοσίευση: 05/05/2013 22:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/05/2013 22:51
Η μισανθρωπία των black metal συγκροτημάτων, στα οποία ήταν επί χρόνια σημαίνον μέλος ο κ. Γ. Γερμενής, εκδηλώθηκε σε ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών. Ο βουλευτής του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με γροθιές στον κ. Γ. Καμίνη, την ώρα που ο δήμαρχος μοίραζε λαμπάδες στα παιδιά, αλλά χτύπησε στο πρόσωπο το ανυποψίαστο κοριτσάκι, που έτυχε να βρίσκεται στο παλαιό φρουραρχείο στην οδό Λιοσίων, εκεί όπου στεγάζεται το Κέντρο Αλληλοβοηθείας του Δήμου Αθηναίων. 

Και δεν του έφτανε το κακό που προκάλεσε στο κοριτσάκι, θέλησε ο παλικαράς μπασίστας του σκληροπυρηνικού συγκροτήματος black & death metal να βγάλει και πιστόλι, με το οποίο συνεχώς κυκλοφορούσε σε όλη τη διάρκεια της ρατσιστικής φιέστας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή, μοιράζοντας αρνιά μόνο σε Ελληνες. 

Οι περισσότεροι ίσως να γνώρισαν τον κ. Γερμενή (που σήμερα οπλοφορεί ως βουλευτής νομίμως με άδεια της Αστυνομίας και ψυχιάτρων) με το περιβόητο πλέον... «εγέρθητωωω» που φώναξε στους δημοσιογράφους στη θέα του κ. Ν. Μιχαλολιάκου την ημέρα των εκλογών.  

Αλλά ο κ. Γερμενής ήταν γνωστός εδώ και χρόνια ως «Καιάδας», ιδρυτικό μέλος του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron, που η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών τους εμπνέονται από τον παγανισμό (με ιδιαίτερες αναφορές στην ελληνική μυθολογία) και τα μηνύματά τους είναι φανατικά προσανατολισμένα εναντίον του χριστιανισμού. 

Είναι αλήθεια ότι δεν ήθελα τούτες τις ημέρες να ασχοληθώ με τέτοιου είδους πρόσωπα, αλλά με αναγκάζει το γεγονός ότι τα «λεβεντόπαιδα», κατά τα άλλα, «με τα μαύρα μπλουζάκια» επέλεξαν Μ. Πέμπτη να εκδηλώσουν τον τραμπουκισμό τους.  

Κι όμως, αυτός ο κύριος που γρονθοκόπησε ένα κοριτσάκι και ήταν έτοιμος να τραβήξει το πιστόλι του, διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή του εθνικιστικού αυτού μορφώματος με προσωπική απόφαση του κ. Ν. Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο του κόμματος, τραγούδησε με το συγκρότημά του τραγούδια με τίτλο «Ζήτω ο θάνατος» και σε δηλώσεις του είπε: «Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η Αρχαιότητα, όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας». 

Α.Π. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις