Οι απόφοιτοι του 1988 του 1ου Λυκείου Καλαμάτας ξανάγιναν παιδιά! (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 08/08/2018 17:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 08/08/2018 17:55
Μία όμορφη βραδιά πέρασαν 72 απόφοιτοι του 1ου Λυκείου Καλαμάτας το Σάββατο 4 Αυγούστου στο YiamasGastroBar του ξενοδοχείου Elite, με αφορμή της συμπλήρωση 30 χρόνων από την ημέρα που αποφοίτησαν από το ιστορικό πρώτο Λύκειο Καλαμάτας, που στεγαζόταν τότε, στο κτίριο της «Σχολής Παπαφλέσσα».
«Δεν ήταν μόνο η άψογη διοργάνωση που έκανε την βραδιά τέλεια μα ήταν και όλες οι όμορφες αναμνήσεις που συναντήθηκαν μαζί με εμάς και μας ταξίδεψαν πίσω στα σχολικά μας χρόνια!!!
Ο χρόνος που πέρασε αποδείχτηκε πως άφησε αναλλοίωτη την παιδικότητα μας!
Εύχομαι την επόμενη φορά στα απουσιολόγια των τμημάτων μας να μην υπάρχει ούτε μια απουσία! Καλή συνέχεια σε όλους σας όσον αφορά το ταξίδι της ζωής και θα τα πούμε πάλι!!!»
«Σκουριασμένες αναμνήσεις, βγήκαν και γίνανε γιορτή κάτω απ' το αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Όμορφα πρόσωπα, όμορφα χαμόγελα, έτσι όμορφα να μεγαλώνουμε.
Στο επανιδείν!»
Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια φίλων και συμμαθητών που αρκούν για να περιγράψουν το κλίμα της βραδιάς. Η πρόταση είναι σε 2 χρόνια η συνάντηση να επαναληφθεί.
Υγ: Στις 25 Αυγούστου οι απόφοιτοι όλων των χρόνων που λειτούργησε το πρώτο Λύκειο στο κτίριο της σχολής Παπαφλέσσα (1974-2000) θα έχουν τη δυνατότητα να ξαναβρεθούν στον ίδιο χώρο , σε μια μοναδική βραδιά με πολλές εκπλήξειςΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις