Οι μισές συλλήψεις στη Μεσσηνία για παραβάσεις του ΚΟΚ

Πρώτη Δημοσίευση: 17/07/2017 09:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 17/07/2017 09:03
Για παραβάσεις του ΚΟΚ συνελήφθησαν τα 13 από τα 24 άτομα που φόρεσαν χειροπέδες στη Μεσσηνία, τις προηγούμενες ημέρες, στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε όλους τους νομούς της περιφέρειας.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 930 άτομα, εκ των οποίων 664 ήταν ημεδαποί και 266 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 734 οχήματα.
Προσήχθησαν συνολικά στην περιφέρεια 136 άτομα, από τα οποία 88 ήταν ημεδαποί και 48 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 83 άτομα.
Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:
-Τέσσερις ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
-Ένας 52χρονος στην Καλαμάτα για κατοχή 1 γραμμαρίου χασίς.
-Δύο ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα. Συγκεκριμένα, ένας 43χρονος που είχε καταδικασθεί για κλοπή και ένας 30χρονος που είχε καταδικαστική απόφαση Πταισματοδικείου.
-Δεκατρείς ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Επίσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, εξιχνιάσθηκε μία κλοπή κινητού τηλεφώνου που είχε γίνει από δωμάτιο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στις 3 Φεβρουαρίου. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 39χρονος τσιγγάνος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 352 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και 2 παραβάσεις για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις