Οι Παλαίμαχοι Παναξιακού τίμησαν τον Νικήτα Παπανικολόπουλο

Πρώτη Δημοσίευση: 28/10/2019 09:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/10/2019 09:12
Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τους παλαίμαχους  του Παναξιακού, παρέθεσαν δείπνο στην αποστολή των παλαιμάχων της Νάξου σε κατάστημα πλησίον του Δημοτικού Γηπέδου  «Π. Μπαχράμης».
Εκεί οι παλαίμαχοι του Παναξιακού τίμησαν τον εκ των προπονητών της ομάδας του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. «Η Καλαμάτα», Νικήτα Παπανικολόπουλο ή «Γάτο» (το μικρό αγαλματίδιο που  απεικονίζει έναν αρχαιολογικό χώρο της Νάξου πρόσφερε ο Νίκος Κατσάνης).
Ο κ. Παπανικολόπουλος ιδιαίτερα συγκινημένος ανέφερε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή αυτή η κίνηση από πλευράς παλαιμάχων Παναξιακού.
Όσον αφορά στην προσφορά του Νικήτα Παπανικολόπουλου ή «Γάτου» στον Π.Σ. «Η Καλαμάτα» είναι σημαντική. Υπερασπίστηκε για 15 χρόνια την εστία της Μαύρης Θύελλας, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια γενικός αρχηγός.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας Γιώργος Φάββας, Γιάννης Μπάκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών  Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσσάρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Μανώλης Θεοδώρου, ο υπεύθυνος  δημοσίων σχέσεων Κώστας Παρασκευόπουλος  και τα μέλη Κώστας Ασημακόπουλος, Άκης Δάλλας, Αλέκος Δέδες, Τάκης Γιαννόπουλος, Βασίλης Μπλέτσας, Βασίλης Φωτεινάκης και ο χορηγός του Συνδέσμου Βασίλης Μανέττας.
Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων  του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» πρόσφερε  στην αποστολή των παλαιμάχων Παναξιακού τοπικά προϊόντα (δώρα των χορηγών του Συνδέσμου).Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις