Οι φίλοι του «Μανώλη» συγκεντρώνουν χρήματα για να μεταφερθεί η σωρός του στη Νιγηρία

Πρώτη Δημοσίευση: 19/11/2013 11:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/11/2013 19:45
Τα καταστήματα που έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες είναι τα εξής:
Adelante, Ambassador , Kopi Luwak, Place National, Post, Retro, Room, Social, Pedonale, Web Internet café,  Vodafone Φραντζή, Καφενείο του Πωλ,  Λωτός

Ένα Stand με ένα κουμπαρά για το «Μανώλη» θα υπάρχει από απόψε το βράδυ , έξω από τα “Goody’s” στην κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας,ενώ παρόμοια κουτιά θα υπάρχουν και στα καφέ της Ιατροπούλου.
Σκοπός της συλλογής των χρημάτων από τους φίλους του , είναι να συγκεντρωθεί το αρκετά υψηλό πόσο (γύρω στις 4.000 ευρώ) που απαιτείται για να μεταφερθεί η σωρός στην πατρίδα του τη Νιγηρία όπως επιθυμούσε ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του . Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του σήμερα αναμένεται να ζητήσει επίσημα την άδεια μεταφοράς για τη σωρό του από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας .
 
 
 
Διαβάστε το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης  για την πρωτοβουλία  αυτή των φίλων του «Μανώλη» :
 
Καλό ταξίδι Sammy!! Θα μας λείψεις!!! Λίγο πολύ όλοι τον γνώριζαν τον Sammy,ή Μανώλη!!! και πολύ καιρό μάλιστα!!! Ήταν τόσα πολλά χρόνια στην Καλαμάτα, που όταν τον ρωτούσες από που είναι, αυτός απάνταγε λέγοντας οτί κατάγεται δίπλα από την Καλαμάτα, από το Μαυρόχωμα:))) και χαμογελούσε !!!Σε όλους χάριζε ένα χαμόγελο!!!
Ο Sam επίσης. δε μετέφερε ποτέ τα προβλήματά του! !Αυτό που ίσως λίγοι γνωρίζουν ,είχε διαβήτη, ο οποίος συνοδευόταν από βαριά καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια !!!Πριν ένα χρόνο είχε διαγνωστεί, ότι δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του!!! Πόσο μάλλον, κάτω από τις συνθήκες τις οποίες ζούσε ( πήγε ήδη άλλες δύο φορές να χάσει τη ζωή του ) !!! Είχε μια σύζυγο  η οποία ήταν το τελευταίο άτομο που μιλούσε. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, όλα αυτά τα χρόνια. Την αποκαλούσε <<Λουκουμάκι μου>>:) Μαζί έχουν και πέντε παιδιά από τα οποία τα δύο τα σπούδαζε, και, λέω σπούδαζε, διότι έστελνε μηνιαίως λεφτά στα παιδιά του για τις σπουδές τους. Κάθε βράδυ προσευχόταν για την οικογένειά του!! Μιλώντας μαζί του εξηγώντας του ότι δεν του απομένει πολύς καιρός, τον παροτρύναμε να πάει, με μια μεγάλη προμήθεια φαρμάκων στην οικογένειά του ή να του τα στέλναμε μηνιαίως ταχυδρομικός. Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα περνούσε  από το αεροδρόμιο, λόγω καθεστώτος (μια ινσουλίνη ανά άτομο, στη Νιγηρία αντιστοιχεί ανά 10 άτομα). Στη πρώτη περίπτωση, επαναλάμβανε οτί είναι καλά και οτί πρέπει να σπουδάσει τα παιδιά του, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον από το δικό του. Ίσως ήρθε η ώρα να μπορέσει επιτέλους να είναι και ο ΜΑΝΩΛΗΣ με την οικογένειά του. 

΄Ολοι γράψαμε RIP Μανώλη!!! Για να γίνει αυτό όμωςπρέπει να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό για σταλθεί η σωρός (η οποία βρίσκεται σε καταψύκτη είτε του Νοσοκομείου) το ποσό αυτό αγγίζει τις ΤΕΣΣΕΡΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. Οπότε ας τον βοηθήσουμε να αναπαυτεί. Από αύριο θα υπάρχει Stand δίπλα από τα Goodys, κι επίσης όποιος βρίσκεται μακριά από την πόλη της Καλαμάτας μπορεί να καταθέσει στον εξής λογαριασμό 00260046300101183883(τράπεζα EUROBANK).Το επώνυμο είναι Culi.Για επιβεβαίωση και περισσότερες πληρ. επικοινωνήστε με τον Prinz , τον πρόεδρο των Νιγηριανών καλώντας :6980990326.
Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ, διότι η σήψη είναι προχωρημένη. Ο ΣΑΜ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!! Ας τον βοηθήσουμε να επιστρέψει!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜ!!!

 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις