Οι 8 βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη (βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 21/09/2015 22:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/10/2015 15:05
Με εννέα βουλευτές θα εκπροσωπείται η Ένωση Κεντρώων (μαζί με τον αρχηγό του κόμματος) στο Κοινοβούλιο. Ο 58χρονος αρχιτέκτονας, Δημήτρης Καβαδέλλας, βρίσκεται εδώ και 23 χρόνια δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη και υποψήφιος μαζί του σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Ο κ. Καβαδέλλας μίλησε στο MEGA για το ξεκίνημα του κόμματος και τις δουλειές που είχε αναλάβει στο κανάλι.
Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς είναι βιοτέχνης και πατέρας δύο παιδιών. «Να καταφέρουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, που είναι πολύ αδικημένοι, να δουν κάτι καλό» δήλωσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.
Ο 27χρονος Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, ιδιοκτήτης ταβέρνας και παιδικού σταθμού, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Η ομάδα της Ένωσης Κεντρώων στις Σέρρες έκανε πολύ μεγάλη δουλειά».
Ο επικεφαλής του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος θα αλλάζουν κάθε εξάμηνο εκτός κάποιων εξαιρέσεων. Το κριτήριο για τις αλλαγές θα είναι το κοινοβουλευτικό έργο δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων

- Μάριος Γεωργιάδης (Α΄ Αθηνών)

- Βασίλης Λεβέντης και Γιώργος – Δημήτρης Καρράς (Β΄ Αθηνών), καθώς και Νίκος Χατζηαθανασίου εάν ο πρόεδρος του κόμματος επιλέξει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης

- Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (Β΄ Πειραιώς)

- Δημήτρης Καβαδέλλας (Αττικής)

- Βασίλης Λεβέντης (Α΄ Θεσσαλονίκης) καθώς και ο Ιωάννης Σαρίδης εάν ο πρόεδρος του κόμματος επιλέξει την έδρα της Β΄ Αθηνών

- Αριστείδης Φωκάς (Β' Θεσσαλονίκης)

- Γιώργος Κατσιαντώνης (Λάρισας)

- Αναστάσιος Μεγαλομύστακας (Σερρών)
newbeast.grΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις