Οπαδοί του Πανηλειακού έκαψαν το γήπεδο του Μεσσηνιακού (φωτογραφίες και βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 19/04/2017 19:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/04/2017 22:34
Φωτιά στην κερκίδα που φιλοξενούνταν έβαλαν οι 70 περίπου οπαδοί του  Πανηλειακού μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλαμάτα για το κύπελλο ερασιτεχνών. 
Αγώνας που βρήκε τη Μαύρη Θύελλα νικήτρια με 3-2 όμως μετά τη λήξη του αγώνα ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Με  το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα φίλοι της Καλαμάτας επιχείρησαν να πλησιάσουν τους οπαδούς του Πανηλειακού, όμως δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν εξαπλωθεί σε κεντρικούς δρόμους αλλά και στενά γύρω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού τους απέτρεψαν. Τελικά οι οπαδοί της Καλαμάτας αποχώρησαν από το σημείο "ειρηνικά"  έπειτα από παρέμβαση της αστυνομίας.
Αφού πλέον φαινόταν ότι η περιοχή είχε "καθαρίσει" πλησίαζε η ώρα να φτάσουν τα λεωφορεία για να αναχωρήσουν οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ακολούθησε εκσφενδονισμός καθισμάτων προς τους Αστυνομικούς από τους οπαδούς του Πύργου, ενώ στο τέλος έβαλαν φωτιά σε αυτά.
Φωτιά που όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε για αυτό στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να μη μπορούν να μπουν στην κερκίδα.
Τελικά οι Πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ να σημειωθεί ότι οι ζημιές στο γήπεδο είναι μεγάλες.

Επεισόδια προκάλεσαν οι οπαδοί του Πανηλειακού και κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, καθώς μερίδα οπαδών που ήρθε με αυτοκίνητα έσπασε παμπριζ σταθευμένων αυτοκινήτων καθώς και καθρέφτες στα πέριξ του γηπέδου ενώ πέτρες δέχθηκε και το ένα από τα δυο πούλμαν που μετέφερε οπαδούς του Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας. 

Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις