Ορκίστηκε ο νέος δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας

Πρώτη Δημοσίευση: 26/08/2019 09:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 26/08/2019 09:51
Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και Φορέων, ορκίστηκε χθες Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, στην Πύλο και στον αύλειο χώρο της «οικίας Τσικλητήρα», ο νέος Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.
Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από ιερείς της περιοχής.
Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του, τονίζοντας τις πολλαπλές αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής και τα έργα ζωτικής σημασίας που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη αυτή, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών.
Στο λόγο του ο νέος Δήμαρχος Π. Καρβέλας ανέφερε ότι ο Δήμος έχει ανάγκη από ένα νέο μοντέλο αυτοδιοίκησης, το οποίο θα πρέπει να λειτουργεί με αξιοκρατία, διαφάνεια, λογοδοσία και αποτελεσματικότητα απέναντι στο δημότη. «Σήμερα εγκαινιάζουμε μία μεγάλη προσπάθεια που αγγίζει τις ζωές όλων μας», τόνισε χαρακτηριστικά. Συνάμα υποστήριξε ότι θα εργαστεί για ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, που προτεραιότητά του θα είναι η εξυπηρέτηση των δημοτών και η αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους.
Ταυτόχρονα κάλεσε όλες τις υγιής δυνάμεις του τόπου σε συνεργασία, προκειμένου να βγει ο τόπος από τα αδιέξοδα που τον ταλανίζουν.
Τέλος, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας και όλους τους παρισταμένους για την τιμητική τους παρουσία.
Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Μίλτος Χρυσομάλλης , η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι νέοι Δήμαρχοι Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος και Μεσσήνης Γεώργιος Αθανασόπουλος, ο απερχόμενος Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ηλίας Κανάκης, Δημήτριος Βρεττάκος και Σοφία Αποστολοπούλου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλής Ξηρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελετηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.



Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις