Ο Αλέξης Χαρίτσης υποψήφιος στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 11/06/2019 19:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/07/2019 07:46
Ο κύβος ερρίφθη για την υποψηφιότητα του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση. Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, πρόκειται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να βρει και πάλι την εκλογική του… ισορροπία στο νομό, αν και τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών δείχνουν ότι είχε πολύ μικρές απώλειες.
Η υποψηφιότητα του κ. Χαρίτση είναι βέβαιο ότι δίνει άλλη δυναμική στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας, αφού ακόμα και πολίτες που δεν ανήκουν στο χώρο του κυβερνώντος κόμματος, παραδέχονται ότι η προσφορά του, τόσο ως αναπληρωτής Οικονομίας, όσο και ως υπουργός Εσωτερικών, ήταν εξαιρετική για την περιοχή μας.
Πολλά έργα φέρουν την υπογραφή του, ενώ είναι ενδεικτικό ότι σε πρόσφατο ρεπορτάζ του "Θ" όλοι οι δήμαρχοι της Μεσσηνίας, αν και η μεγάλη τους πλειοψηφία ανήκε και ανήκει στο χώρο της Ν.Δ., εξήραν σε δηλώσεις τους τη συμβολή που είχε σε πολλά έργα υποδομών.
Η υποψηφιότητα του Αλέξη Χαρίτση στη Μεσσηνία "στέλνει" τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο σε άλλη περιφέρεια ως υποψήφιο (Αθήνα), ενώ κλείνει και την πρώτη τριάδα των υποψηφίων μαζί με τους νυν βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα.
Τέλος, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις