Ο Βασίλης Κοσμόπουλος καλεί σε δημόσιο διάλογο τον Θανάση Βασιλόπουλο

Πρώτη Δημοσίευση: 31/05/2019 08:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/05/2019 08:51
Σε δημόσιο διάλογο, όπου θα διατυπώσουν το όραμα και τις θέσεις τους για την Καλαμάτα του μέλλοντος, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουν και θα αντιμετωπίσουν τα μείζονα προβλήματα του Δήμου, προκειμένου οι πολίτες να έχουν κατασταλαγμένη άποψη γι’ αυτόν που θα επιλέξουν ως τον επόμενο δήμαρχο Καλαμάτας, καλεί ο Βασίλης Κοσμόπουλος τον Θανάση Βασιλόπουλο.
Η πρόσκληση του συνδυασμού του κ. Κοσμόπουλου αναφέρει: «Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου 2019, που πρόκριναν για την αναμέτρηση σε δεύτερο γύρο τον επικεφαλής του συνδυασμού μας Βασίλη Κοσμόπουλο και τον κ. Θανάση Βασιλόπουλο, θεωρήσαμε αυτονόητο ότι θα δινόταν η ευκαιρία στους συνδημότες μας να ενημερωθούν για τις θέσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων, μέσω δημοσίων συζητήσεων.
Πράγματι τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της πόλης μας έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση τέτοιων συζητήσεων και μας απέστειλαν προσκλήσεις, για να δηλώσουμε διαθεσιμότητα.
Όπως είναι φυσικό, ανταποκριθήκαμε άμεσα σε όλες τις προσκλήσεις, καθώς θεωρούμε το δημόσιο ανοικτό διάλογο, στοιχείο δημοκρατίας. Ο πολίτης έχει το δικαίωμα να ενημερωθεί για τις θέσεις αυτών οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο του για το αξίωμα του δημάρχου.
Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα ο κ. Βασιλόπουλος δεν έχει ανταποκριθεί στις προσκλήσεις τηλεοπτικών σταθμών. Απεναντίας χθες εμφανίστηκε για λίγο σε τοπικό κανάλι, περιοριζόμενος σε μονόλογο. Μας δίνει, κατά συνέπεια, την εντύπωση, ότι αποφεύγει την αντιπαράθεση.
Καλούμε τον κ. Βασιλόπουλο, το χρονικό διάστημα που επιτρέπεται από την εκλογική νομοθεσία, να συμμετάσχει σε δημόσιο διάλογο με τον Βασίλη Κοσμόπουλο. Το πότε και πού θα αποφασισθεί εύκολα αν υπάρχει η ειλικρινής διάθεση να βρεθούν ενώπιον των συνδημοτών μας».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις