Ο Βασίλης Μίχος του ΣΔΥΜ νικητής στο iron τρίαθλο του Ολύμπου!

Πρώτη Δημοσίευση: 24/09/2017 09:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/09/2017 09:29
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Extreme αγώνας τριάθλου με την επωνυμία 1ος ALMIRA - X 2017, που έγινε το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 στον Όλυμπο.
To Almira-X είναι ένας μεγάλος τριαθλητικός αγώνας (Iron Distance), ο οποίος κυκλώνει και διασχίζει τον ορεινό όγκο του Ολύμπου και περιλαμβάνει:
1) 4 χλμ κολύμπι ανοιχτής θάλασσας με εκκίνηση από πλοιάριο (Πλαταμώνας),
2) 180 χλμ ποδήλατο διασχίζοντας τους δύο κύριους ορεινούς όγκους του Ολύμπου με 4.000 θετική υψομετρική διαφορά (Πλαταμώνας – Βρυσοπούλες),
3) 44 χλμ τρέξιμο με 2.200 θετική υψομετρική διαφορά περνώντας από τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, Σκολιό, Βρυσοπούλες, Αρχαίο Δίον.
Ήταν μία τεράστια πρόσκληση για αθλητές που ήταν καλά προετοιμασμένοι, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και δυσκολίες του αγώνα.
Την καλύτερη όμως προετοιμασία την είχε κάνει το μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και "IronMan" Βασίλης Μίχος, ο οποίος τερμάτισε 1ος στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε καταξιωμένους αθλητές, ξεπερνώντας κι αυτή την επίπονη και δύσκολη δοκιμασία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας σκληρά με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται στους Elite αθλητές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ο Βασίλης, λάτρης των extreme sport, κατάφερε να υπερνικήσει τις όποιες αντιξοότητες του αγώνα και βγήκε 1ος νικητής σημειώνοντας συνολικό χρόνο 12:09:33.
Το ΔΣ του ΣΔΥΜ συγχαίρει το ανωτέρω μέλος του για την επιτυχία του.
 


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις