Ο Γιώργος Καμίνης στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 20/09/2017 07:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/09/2017 07:44
Ο Γιώργος Καμίνης, δήμαρχος Αθηναίων, στο πλαίσιο της υποψηφιότητά τους για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, θα περιοδεύσει σήμερα στη Μεσσηνία.  
Ειδικότερα, θα ξεκινήσει από την Κυπαρισσία -με την οποία τον συνδέει ένας δεσμός, καθώς είχε αγοράσει σπίτι σε χωριό κοντά στην πόλη, στο οποίο όμως δεν είχε μείνει- και θα συνεχίσει στα Φιλιατρά, τη Μεσσήνη και την Καλαμάτα.  
Ο Γιώργος Καμίνης θα μιλήσει και σε φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, το βράδυ, στο ξενοδοχείο της Καλαμάτας «REX»… 
Αναλυτικά, στις 10.30 το πρωί ο Γιώργος Καμίνης θα επισκεφθεί στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας το δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα. Μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών. 
Στις πέντε το απόγευμα θα επισκεφθεί το δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Τσώνη, στο Δημαρχείο. Στις 6.15 θα επισκεφθεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Μανιάτη και μέλη της διοίκησης.  
Το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, εφόσον έχει επιστρέψει από την άδειά του (τον αναπληρώνει η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα), θα επισκεφθεί στις 7 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου και στις 8.15 το βράδυ η ομιλία στο Rex. 
Α.Π. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις