Ο δήμος Οιχαλίας στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση"

Πρώτη Δημοσίευση: 15/05/2018 18:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 15/05/2018 18:46
Για 2η συνεχόμενη χρονιά o Δήμος Οιχαλίας συμμετείχε στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση", ένα γαστρονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό ραντεβού που αναδεικνύει τις όμορφες πτυχές της πατρίδας μας.
Η συμμετοχή του Δήμου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις  καθώς ο σκοπός της συμμετοχής επετεύχθη, αφού οι άνθρωποι του Δήμου κατάφεραν να αναδείξουν τους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου μας, να προωθήσουν την εξαιρετική ποιότητα των τοπικών προϊόντων  και τις τοπικές επιχειρήσεις.
Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Οιχαλίας σημειώνονται, επίσης τα εξής: "Ευχαριστούμε τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα για το ενδιαφέρον τους και ιδιαιτέρως τους ετεροδημότες μας για την στήριξή τους.
Ευχαριστούμε τον Σύλλογο εν Αθήναις Μελιγαλέων για την συνεχή παρουσία του στην έκθεση και τα μέλη της Ομοσπονδίας Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας για την υποστήριξη τους.
Τέλος ευχαριστούμε θερμώς τις επιχειρήσεις του Δήμου μας που με τα εξαιρετικά προϊόντα τους και την καλή συνεργασία βοηθούν στην προσπάθεια του Δήμου μας για εξωστρέφεια".   Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις