Ο Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την επίσκεψη Μιχαλολιάκου

Πρώτη Δημοσίευση: 12/06/2016 09:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/06/2016 09:24
Στην Καλαμάτα θα βρεθεί σήμερα ο Ν. Μιχαλολιάκος,  αναφέρεται σε δελτίο τύπου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, «στην προσπάθεια του να διαδώσει και στον τόπο μας την ακροδεξιά και φασιστική ρητορική της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής.
 Με ρητορική που στρέφεται εναντίον των μεταναστών, των μειονοτήτων, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας αλλά και της εργατικής τάξης της χώρας, η Χρυσή Αυγή σπέρνει το μίσος, αποπροσανατολίζοντας το λαό και κρύβοντας τους πραγματικούς ενόχους της εξαθλίωσης του. Κινεί μηχανισμούς κοινωνικού αυτοματισμού, κατακερματίζει την ελληνική κοινωνία, εμποδίζοντάς την να αντισταθεί και οξύνοντας περαιτέρω τα προβλήματά της».
Και συνεχίζει: «Όχι μόνο υιοθέτει, αλλά και εξυπηρετεί τις μνημονιακές κυβερνήσεις  και όλους εκείνους που επιδιώκουν την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων και την καταστροφή του συνδικαλιστικού κινήματος που τα προασπίζεται».
Για αυτούς τους λόγους καλούν σε αποχή από τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και χαιρετίζουν την αντιφασιστική συγκέντρωση που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στις 7 μ.μ.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις