Ο Π. Νίκας καταγγέλλει ψεύτικα έργα από την κυβέρνηση χωρίς χρηματοδότηση

Πρώτη Δημοσίευση: 14/12/2018 19:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/12/2018 19:57
Εκτός από fake news (ψεύτικες, κατασκευασμένες ειδήσεις) υπάρχουν, απ' ό,τι φαίνεται, και fake έργα. Ο δεύτερος όρος θα πρέπει να αποδοθεί - εν είδει νονού- στο δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα. Παραλήπτης του όρου θα πρέπει να είναι η κυβέρνηση και τα διάφορα υπουργεία που ανακοινώνουν έργα για τη Μεσσηνία χιλιάδων και εκατομμυρίων ευρώ, διαθέτοντας μόνο ελάχιστη χρηματοδότηση.
Αυτά ειπώθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων, για μια σειρά από θέματα που αφορούσαν στο Δήμο Καλαμάτας. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο (;)  ανακοινώνονται διάφορα έργα από υπουργούς, χωρίς να υπάρχουν τα χρήματα για να ολοκληρωθούν.
Συγκεκριμενοποιώντας τα λεγόμενά του αναφέρθηκε σε αντιπλημμυρικά έργα, αλλά όταν θα έρθει καιρός και δεν αλλάξει η κατάσταση, υποστήριξε ότι θα αναφερθεί σε κατάλογο έργων.
Θέλοντας, επιπλέον, να διορθώσει τα μέχρι σήμερα κακώς κείμενα, προέτρεψε τους αρμόδιους να μην "παίζουν" ούτε με τους πολίτες και πολύ περισσότερο με τους εργολήπτες, που εδώ και χρόνια υποφέρουν ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.
Τέλος, προς επίρρωση των παραπάνω ο κ. Νίκας σχολίασε ότι και ο ίδιος έλαβε υποσχέσεις για έργα, οι οποίες, όμως, δεν τηρήθηκαν.
Για δε το έργο στον κόμβο "Φωτεινή", είπε ότι είναι ενήμερες όλες οι πλευρές και από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ενστάσεις, μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να έχει παραδοθεί προς χρήση.

Του Αντώνη ΠετρόγιαννηΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις