Ο Σταύρος Κανελλόπουλος στον Παναθηναϊκό!

Πρώτη Δημοσίευση: 28/12/2017 14:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/12/2017 14:37
Ο Καλαματιανός ποδηλάτης Σταύρος Κανελλόπουλος πρωταγωνιστεί σταθερά πανελληνίως εδώ και αρκετά χρόνια στην ποδηλασία δρόμου και η μετεγγραφή του στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της κλάσης του. Μάλιστα η ένταξή του στην «πράσινη» ομάδα ήρθε με καθυστέρηση, καθώς και στο παρελθόν ο αθηναϊκός σύλλογος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Το σχετικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:
«Η μεταγραφική περίοδος έληξε την Τετάρτη 20/12/2017 για τα σωματεία της ελληνικής ποδηλασίας και οι "πράσινοι" κατέθεσαν προς έγκριση στην ομοσπονδία τον φάκελο των μεταγραφών τους. Σε αυτόν εσωκλείονται ονόματα ηχηρά αλλά και πολλά υποσχόμενα για μια αγωνιστική περίοδο εφάμιλλη με την προηγούμενη! Έντεκα συνολικά είναι μεταγραφές στις οποίες προχώρησε το τριφύλλι».
Όσον αφορά στον Σταύρο Κανελλόπουλο, το συνοδευτικό κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Για τους γνώστες του αθλήματος ο 33χρονος Καλαματιανός ποδηλάτης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του στην κατηγορία ανδρών και με πολλές διακρίσεις, ο Σταύρος έρχεται στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό για να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρσι. Με μια θέση στη δεκάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αντοχής το ’15 και με την 5η θέση στη Γενική βαθμολογία του δρόμου την ίδια χρονιά, δυο φορές νικητής του ετάπ αντοχής του κλασικού Γύρου Ρόδου και με θητεία σε Κρόνο, Θράκα Ιππέα και Ευκλή ο Κανελλόπουλος θα αποτελέσει ίσως το πιο καλό βέλος στη φαρέτρα του προπονητή Κώστα Πανταζή»!
 
Στα σκαριά ο ΠΟ Καλαμάτας
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Κανελλόπουλος, μαζί με τον έτερο κορυφαίο Καλαματιανό ποδηλάτη, τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο, έχουν αναλάβει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή μας, ιδρύοντας τον Ποδηλατικό Όμιλο Καλαμάτας. Ωστόσο, οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις δεν επέτρεψαν την έγκαιρη έγκρισή του από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και δεν υπήρχε δυνατότητα μετεγγραφών.
Ο Σταύρος θα συνεχίσει να στηρίζει το εγχείρημα, έχοντας κατά νου να επιστρέψει με την πρώτη ευκαιρία, αλλά για την ώρα η …καρδιά του ανήκει στον Παναθηναϊκό που του έδωσε την ιδανική εναλλακτική επιλογή στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου. Ο ίδιος λέει:
«Φυσικά ήταν αδύνατο να αρνηθώ. Είναι τιμή που θα τρέχω για αυτή την τόσο βαριά φανέλα. Το …φλερτ με τον Παναθηναϊκό υπήρχε από πέρυσι, οπότε η ομάδα είχε έρθει για προπονητικό καμπ στη Μάνη.
Ο στόχος είναι να φέρω όσο πιο καλά αποτελέσματα μπορώ στους περισσότερους αγώνες και στο τέλος της χρονιάς να είμαι στην 10αδα της γενικής κατάταξης αθλητών ποδηλασίας δρόμου ανδρών. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που έτρεξαν ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή μου την τελευταία στιγμή, όπως και τον προπονητή της ομάδας που πιστεύει πολύ σε εμένα».
Ο Σταύρος Κανελλόπουλος συνεχίζει τις καθημερινές προπονήσεις, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Δημητρακόπουλο, ενώ στα τέλη Γενάρη θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τη νέα του ομάδα, συμμετέχοντας στο προπονητικό καμπ των «πρασίνων» στο Λουτράκι.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις