Ο Σωτήρης Μπακούρος υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας

Πρώτη Δημοσίευση: 04/03/2014 10:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/04/2014 11:07
Ο Σωτήρης Μπακούρος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας από το συνδυασμό της σημερινής μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου!
Στην επιλογή και απόφαση να τεθεί επικεφαλής και να ηγηθεί εκλογικού συνδυασμού ο κ. Μπακούρος κατέληξε ομόφωνα η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, προχθές αργά τη νύχτα, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη της.
Αξίζει να σημειωθεί πως την υποψηφιότητα Μπακούρου στηρίζει απόλυτα ο μέχρι τώρα επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με την Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, θα είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Ο Σωτήρης Μπακούρος, οικονομολόγος, έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Φαρακλάδας, πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, διευθυντής στην ΕΑΣ Κυπαρισσίας, δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας και από το 2011 δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, ενώ έχει έντονη κομματική και πολιτική δράση ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας στο «Θ», σε μια πρώτη δήλωσή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας τόνισε: «Εμείς θα κατέβουμε και θα μιλήσουμε στην κοινωνία με όρους αυτοδιοικητικούς. Δεν έχουμε δέσμευση από κανένα κόμμα και είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας θέλει να στοιχηθεί στις δυνάμεις μας! Δεν έχουμε αγκυλώσεις κομματικές! Κατεβαίνουμε στις εκλογές με ανεξάρτητο, αυτοδιοικητικό σχήμα!».
Τις επόμενες μέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σωτήρη Μπακούρου, με τις βασικές αρχές και θέσεις του ιδίου και του συνδυασμού του για το Δήμο Τριφυλίας, ενώ ήδη, από την πρώτη του δήλωση στο «Θ», είναι σαφές το «άνοιγμα» στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, θέσεις και προτάσεις για το Δήμο Τριφυλίας. 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις