Πάρκινγκ ή στάση τουριστικών λεωφορείων στην περιοχή των Αγ. Αποστόλων

Πρώτη Δημοσίευση: 22/01/2013 12:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/01/2013 16:44

 

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

 

Προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ώστε να τεθεί ως θέμα πριν από της Υπαπαντής

 

 

Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
οι καταστηματάρχες του Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, παρακαλούμε να τεθούν ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο οι παρακάτω ζωτικής σημασίας, για το κατάστημά μας, παρακλήσεις μας:
1) Υπάρχουν εντός του Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας 4 θέσεις πάρκινγκ ή και προσωρινής σταθμεύσεως τουριστικών λεωφορείων, 2 στην πλατεία 23ης Μαρτίου και 2 στην πλατεία Όθωνος.

 


Θα παρακαλέσουμε αυτές οι 2 θέσεις να χρησιμοποιούνται από εδώ και πέρα, αποκλειστικά και μόνο, για θέση προσωρινή ή μονίμου στάθμευσης του τουριστικών λεωφορείων. Εάν πρόκειται για πολλά πούλμαν, όπως την ημέρα της Υπαπαντής, θα χρειαστεί μόνο για προσωρινή στάθμευση, για να αφήσουν τον κόσμο στο Ιστορικό Κέντρο. Ενώ για τις άλλες ημέρες που θα είναι ελάχιστα τα τουριστικά λεωφορεία, για χώρο μονίμου σταθμεύσεως αυτών.

 


Το αίτημά μας αυτό θα δώσει ζωή σ’ όλο το Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, διότι με ορμητήριο τους χώρους αυτούς, ο κόσμος θα γνωρίσει όλα τα αξιοθέατα του Ιστορικού Κέντρου μας. Π.χ. Αγίους Αποστόλους, Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Καλαμάτας, Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας, Πολεμικό Μουσείο Υπαπαντής του Κυρίου, Ιερά Μονή Καλογραιών και Κάστρο Καλαμάτας.
Καθ’ οδόν οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δώσουν ζωή στα καταστήματά μας. Θα παρακαλέσουμε να τηρούνται αυστηρά από τη Δημοτική Αστυνομία οι χώροι αυτοί και οι χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης επί της οδού Υπαπαντής, οι οποίοι μέχρι σήμερα επέτραπαν τη στάση τουριστικών λεωφορείων στις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης των Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Έπονται 85 υπογραφές
(είναι στη διάθεση της εφημερίδας)

 

 


Υ.Γ. Επίσης, θέλουν πολλοί υπάλληλοι των καταστηματαρχών που υπέγραψαν να υπογράψουν κι αυτοί, φοβούμενοι λόγω της κρίσης που συνεχίζεται μη χάσουν την εργασία τους, αλλά δε δεχθήκαμε τις υπογραφές τους.
Και να μην ξεχάσουμε τη φράση: Κατά την αναχώρηση των πούλμαν όλοι ραντεβού στα συγκεκριμένα πάρκινγκ που έχει ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις