Πέντε ενοικιαζόμενα του Airbnb αποκλειστικά για γυμνιστές, το ένα είναι στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 06/05/2018 09:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/05/2018 09:05
Αισθάνεσαι να ασφυκτιάς μέσα στα ρούχα σου; Νιώθεις άνετα με το ανθρώπινο σώμα; Θέλεις ακόμη και στις διακοπές σου να κυκλοφορείς όπως σε γέννησε η μάνα σου; Ε, το NaturistBnB είναι για σένα.
Εδώ και δύο μήνες έκανε το ντεμπούτο στην παγκόσμια αγορά και θυμίζει πολύ το concept του γνωστού σε όλους AirBnB με τη μοναδική προϋπόθεση ότι τα προς ενοικίαση ακίνητα ή δωμάτια ή ακόμη και σκάφη προορίζονται για τους λάτρεις του γυμνού.
Το website έχει ήδη και πέντε καταχωρήσεις από Έλληνες ιδιοκτήτες.
Πρόκειται για ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος χωρητικότητας 6 ατόμων, που κάνει κρουαζιέρες για γυμνιστές στην Ελλάδα. Έχει ως βάση την Πάρο και την Αθήνα, αλλά με 170 ευρώ τη βραδιά σε πάει όπου θέλεις. Δύο βίλες στην Κεφαλονιά με πισίνα στην παραλία Μούδα μεταξύ Σκάλας και Κατελιού, έναντι 100 ευρώ τη βραδιά, και στο χωριό Κλείσματα έναντι 130 ευρώ τη βραδιά, μία βίλα στο Καλαμάκι Μεσσηνίας έναντι 126 ευρώ τη βραδιά, αλλά κι ένα δωμάτιο σε διαμέρισμα στην Αθήνα έναντι 10 ευρώ τη βραδιά, με τον ιδιοκτήτη να γράφει στην αγγελία πως ο επισκέπτης θα πρέπει να κυκλοφορεί γυμνός και να μην τον ενοχλεί που στο ίδιο σπίτι θα κυκλοφορεί, επίσης γυμνός και ο ιδιοκτήτης!
athensvoice.grΠροσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις