Πέτρος Τατούλης: "Η Πελοπόννησος θα είναι η πρώτη Περιφέρεια της χώρας μας" (βίντεο & φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 26/05/2014 01:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/06/2014 08:14

Με το ποσοστό του να αγγίζει το 60% ο Πέτρος Τατούλης επανεξελέγει θριαμβευτικά ,Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τα επόμενα 5 χρόνια. 

Ο κ. Τατούλης μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο εκλογικό του κέντρο , στην Κεντρική Πλατεία της Τρίπολης  όπου μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος . Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πέτρος Τατούλης τόνισε  "Σήμερα δώσατε με τον καλύτερο τρόπο ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, εκεί που δουλεύουν, εκεί που υπάρχει σχέδιο, τότε μόνο μπορούν να πετύχουν. Σήμερα έστειλαν οι Πελοποννήσιοι ένα μήνυμα σε όλη τη χώρα, λέγοντας ότι ο λαϊκισμός, η λασπολογία δεν μπορεί να έχουν θέση στη χώρα μας, δεν μπορεί να έχουν θέση στη Νέα Ελλάδα, στην ισχυρή Ελλάδα των ισχυρών ευρωπαϊκών Περιφερειών."

Σήμερα δώσατε απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν δήθεν να προωθήσουν την επαναστατικότητα, ότι εμείς στην περιφέρεια από το 2010 επιχειρήσαμε τις μεγάλες πολιτικές ανατροπές και σήμερα είμαστε ενισχυμένοι με την ενισχυμένη ετυμηγορία των πολιτών για να συνεχίσουμε αυτό το έργο που αρχίσαμε, είπε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

"Είμαστε εδώ παρόντες όλοι γιατί πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν μεσσίες, η μόνη δύναμη σε αυτή τη χώρα είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Δείξαμε εμπιστοσύνη σε όλους εσάς και αυτή η εμπιστοσύνη εξοφλήθηκε με τον καλύτερο τρόπο."


*Δειτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς στο εκλογικό κέντρο στην Τρίπολη 

πηγή & φωτογραφίες: arcadiaportal.gr 

Video: Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις