Παιδίατρος για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 25/09/2019 08:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/09/2019 08:23
Εγκρίθηκε, μεταξύ άλλων, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας την περασμένη Πέμπτη, η πρόσληψη παιδιάτρου, με σύμβαση μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωής» - Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2014-2020, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Καλαμάτας. Η περίοδος για την οποία θα προσληφθεί ο παιδίατρος εκτείνεται από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι την 31η Ιουλίου 2020.
Εν τω μεταξύ, χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος συναντήθηκε με την εκπρόσωπο του ΙΕΚ Δέλτα, Φαίη Φιλιπποπούλου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία Δήμου και ΙΕΚ, που επιθυμεί να προσφέρει δύο υποτροφίες σε μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.
Ο Δήμος θα βοηθήσει σ’ αυτήν την προσπάθεια και, αφού προηγηθεί σχετική γνωστοποίηση, η επιλογή θα γίνει από τις Υπηρεσίες του με συγκεκριμένα κριτήρια. Περαιτέρω συζητήθηκε η συμμετοχή του ΙΕΚ Δέλτα σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του Δήμου.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις