Παναγιώτης Νίκας: «Περάστε, κόσμε, από τα "λεφτόδεντρα" της Περιφέρειας…»

Πρώτη Δημοσίευση: 23/04/2019 20:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/04/2019 20:07
Νέα επίθεση του δημάρχου Καλαμάτας για τις πρακτικές του Π. Τατούλη
 
Οι πρακτικές της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη υποδεικνύονται, για πολλοστή φορά, από το δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.
Αυτή τη φορά, με χθεσινή του ανακοίνωση, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας, κατηγορεί τον κ. Τατούλη, όχι μόνο για "λογική "Μαυρογιαλούρου", αλλά και για "κατασπατάληση" του δημόσιου χρήματος. Είναι, δε,  ενδεικτικός και ο τίτλος της ανακοίνωσης: "Να πάρετε τα χρήματα".  
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του δημάρχου Καλαμάτας αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια ερώτησης εκπροσώπων συλλόγων σχετικά με χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση – παρότρυνση: “Γνωρίζω καλά πως η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή πιέζει φορτικά εκπροσώπους συλλόγων να λάβουν χρήματα με το γνωστό αντίκρισμα. Εγώ λέγω: Να τα πάρουν οι σύλλογοι τα χρήματα και να πιάσουν αυτά τόπο. Παρακαλώ, όμως, να μη συνεργήσουν στη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, γιατί γι' αυτό ασκείται η πίεση χρηματοδότησης από την απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή.
Δυστυχώς, η χρησιμοποίηση των ταμείων της Περιφέρειας με σκοπό την ενδυνάμωση της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής στις εκλογές δεν έχει προηγούμενο. Πάρτε, λοιπόν, τα χρήματα, αφού μάλιστα σας πιέζουν γι' αυτό. Σκεφτείτε, όμως, το γιατί τα δίνουν και το τι επιδιώκουν”.
Παρακαλώ, επίσης, οι εκπρόσωποι συλλόγων που δεν ειδοποιήθηκαν από την Περιφέρεια για χρηματοδότηση να προσέλθουν και αυτοί, απαιτώντας χρηματοδότηση για λόγους δικαιοσύνης και ίσης αντιμετώπισης.
Πολλές χιλιάδες ευρώ μοιράζονται για μετάλλια, ενδυμασίες, φαγητά, δημόσιες σχέσεις, προβολές, χορούς και πανηγύρια, ένα σωρό απίθανα πράγματα. Ζητήστε όλοι οι σύλλογοι – πολιτιστικοί, καλλιτεχνικοί, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί κ.λπ. - οικονομική ενίσχυση. Είναι αναγκαίο να τους αποκαλύψουμε. Το δημόσιο χρήμα ανήκει σε όλους μας».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις