Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με πολλά αγκάθια η συμβίωση

Πρώτη Δημοσίευση: 11/10/2019 08:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 11/10/2019 09:00
Καθημερινά φτάνουν στα αυτιά μας παράπονα για τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τουλάχιστον των τμημάτων της Καλαμάτας, καθώς υπάρχουν πολλές ελλείψεις. Κι αυτό, γιατί μετά τη συμπόρευση έχει μπλοκάρει η χρηματοδότηση. 
Έτσι, για παράδειγμα, στις εγκαταστάσεις που εντάχθηκαν πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο και στεγαζόταν το ΤΕΙ δεν υπάρχει φύλαξη, μιας και δεν έγινε ανανέωση της σύμβασης, ενώ παρατηρούνται ελλείψεις από γραφική ύλη μέχρι και χαρτιά υγείας. 
Πρέπει να γίνει κατανοητό, λοιπόν, ότι καλώς ή κακώς η απορρόφηση έγινε και, μάλιστα, «ανώμαλα», αφού δεν υπήρξε μεταβατική περίοδος.
Ας καθίσουν, λοιπόν, οι αρμόδιοι σε ένα τραπέζι και ας δουν τι μπορούν να κάνουν για να λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο σωστά. 
Τέλος, θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση των κτηρίων. Μπορεί οι εγκαταστάσεις στον Αντικάλαμο να είναι πιο μακριά από την πόλη, αλλά σίγουρα είναι ιδανικότερες για να γίνονται μαθήματα. 
Π.Μπ. 

Υ.Γ.: Ελπίζουμε η επόμενη ορκωμοσία των ήδη υπαρχόντων τμημάτων του Πανεπιστημίου στην Καλαμάτα  να γίνει στο μεγάλο αμφιθέατρο του Αντικαλάμου.
Το αμφιθέατρο στο οποίο γίνονταν μέχρι σήμερα οι ορκωμοσίες των παραπάνω τμημάτων μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως ακατάλληλο. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις