Παν. Αλευράς: «Έχω δεχτεί προτάσεις να είμαι υποψήφιος, αλλά είναι νωρίς»

Πρώτη Δημοσίευση: 12/07/2013 18:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/07/2013 18:37
Προτάσεις, ώστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας, έχει δεχτεί ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, όπως αποκάλυψε χθες ο ίδιος έπειτα από σχετικό ερώτημα, τονίζοντας, όμως, ότι δεν τις εξετάζει.
Στο ερώτημα για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο κ. Αλευράς είπε ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να επιτελεστεί ένα τεράστιο έργο και πρόσθεσε: «Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας έχει σημαντικά έργα προς υλοποίηση. Αυτή τη στιγμή μάς ενδιαφέρει πώς θα έρθει η ανάπτυξη στη Μεσσηνία και σε όλη την Περιφέρεια, πώς θα βελτιώσουμε το οδικό δίκτυο, πώς θα προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στο Μεσσήνιο πολίτη και το θέμα των εκλογών είναι πολύ μακριά και δε με έχει απασχολήσει καθόλου».
Στο ερώτημα αν ενδιαφέρεται, απάντησε: «Ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία και την περιοχή καταγωγής μου, πάντα υπάρχει, γιατί θέλω να είμαι χρήσιμος και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για ένα καλύτερο αύριο».
Στη διευκρινιστική ερώτηση αν έχει δεχτεί προτάσεις, είπε χαρακτηριστικά: «Αρκετοί άνθρωποι από την περιοχή ανησυχούν και έχουν αγωνία για το μέλλον του τόπου τους. Κάποιοι ενεργοί πολίτες μού έχουν κάνει πρόταση για να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Αυτές τις προτάσεις, ούτε καν τις εξετάζω, δεδομένου ότι ο ρόλος μου είναι συγκεκριμένος, ο Μεσσήνιος πολίτης με έχει ψηφίσει για περιφερειακό σύμβουλο και αυτό το ρόλο πρέπει να επιτελέσω αυτή τη στιγμή σωστά και ακέραια. Ο χρόνος των εκλογών είναι πολύ μακριά. Είναι, όμως, σημαντικό ότι υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί και υπεύθυνοι που θέλουν να αλλάξει κάτι στον τόπο τους κι αυτό είναι στη σωστή κατεύθυνση».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις