Παράκληση από τους συγγενείς της άτυχης 19χρονης ώστε να βρεθεί ένα μαύρο Golf

Πρώτη Δημοσίευση: 05/04/2013 22:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/04/2013 22:08
Οι συγγενείς της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου από τον Πύργο, που είχε χάσει τη ζωή της στις 29 Δεκέμβριου σε τροχαίο κοντά στο Βασιλικό, παρακαλούν οποίον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους, προκειμένου να μάθουν τις συνθήκες που έχασε την ζωή η 19χρονη Μαρία

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, η οικογένεια της άτυχης 19χρονης, αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρίες, προχώρησε στη διερεύνηση των πτυχών του μοιραίου δυστυχήματος με τη συνδρομή και πραγματογνωμόνων και κατέληξε στο ότι υπάρχει εμπλοκή και τρίτου οχήματος στο τροχαίο με καταλυτική επιρροή, ο οδηγός του οποίου φέρεται να εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το οικογενειακό περιβάλλον της 19χρονης Μαρίας Χριστοπούλου, ο ηλικίας περίπου 45 ετών οδηγός ενός μαύρου Golf φέρεται  να είχε σταθμεύσει δεξιά του οδοστρώματος (ίδια κατεύθυνση με το όχημα Smart της 19χρονης Μαρίας) και επιχειρούσε να εισέλθει στον δρόμο.

Πιθανολογείται πώς είτε συγκρούστηκε με το Smart της 19χρονης Μαρίας είτε προέβαλε καθοριστικό εμπόδιο που συνέβαλ στην πρόκληση σύγκρουσης του Smart με το κόκκινο ΙΧ μάρκας Passat που κατευθυνόταν προς Tσακώνα. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός του Golf ελάχιστα λεπτά μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε το σημείο προς αντίθετη κατεύθυνση (Τσακώνα).

Ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας, μέσω της οποίας ζητά πληροφορίες για να χυθεί φως στην υπόθεση.
«Αναζητώνται μάρτυρες και πληροφορίες για ΙΧ επιβατικό μαύρο Golf -καινούριο μοντέλο- οδηγούσε ένας άνδρας εύσωμος, ηλικίας περίπου 45-50 ετών, και ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα την 29.11.21012 ώρα 16:25 περίπου, στην Εθνική Οδό Καλό Νερό-Τσακώνα, έξω από το Βασιλικό Μεσσηνίας με ένα Passat κόκκινο και ένα Smart μπλε. Με θύμα τη 19χρονη Μαρία Χριστοπούλου, ο οποίος εγκατέλειψε τόπο ατυχήματος γυρίζοντας με κατεύθυνση προς Τσακώνα.
Τηλ. 6944202384. Ευαγγελία Βλαχοπούλου».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις