Παράπονα προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων της Μεσσήνης για την κακή κατάσταση στην αγροτική οδοποιία

Πρώτη Δημοσίευση: 22/11/2019 20:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 22/11/2019 20:13
Καθώς βρισκόμαστε στην «καρδιά» της ελαιοκομικής περιόδου και εν μέσω κακοκαιρίας, ήταν αναπόφευκτο το ζήτημα της αγροτικής οδοποιίας να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, κατά την τελευταία του συνεδρίαση προχθές το βράδυ. Το «παρών» σε αυτό έδωσαν αρκετοί πρόεδροι και ο καθένας ήθελε από την πλευρά του να εκφράσει τα παράπονά του, αλλά και να μιλήσει για συγκεκριμένα σημεία που χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις. Άλλοι σε πιο ήπιους τόνους, άλλοι σε εντονότερο ύφος, μετέφεραν τους προβληματισμούς τους. Μεταξύ των προέδρων που μίλησαν ήταν από τη Μυρτοποταμιά, το Αριστοδήμειο, το Ριζόμυλο κ.α.
Απαντώντας αρχικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καλοφωλιάς, σημείωσε ότι ο Δήμος επεμβαίνει με μηχάνημά του, το συντομότερο δυνατό, στα σημεία που υποδεικνύονται από τους προέδρους. Επίσης, έκανε γνωστό ότι έχει αποσταλεί έγγραφο προς όλους τους προέδρους, με το οποίο τους ζητά να του υποδείξουν σημεία που χρειάζεται και μπορεί να γίνει τσιμεντόστρωση, προκειμένου όλα αυτά να γίνουν για του χρόνου.
Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, επαναλαμβάνοντας ότι η φετινή χρονιά είναι αναπόφευκτο να έχει προβλήματα, καθώς δεν υπήρχε σχεδιασμός από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Τόνισε ότι η Δημοτική του Αρχή είναι αποφασισμένη από τώρα να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, ενώ για όσα προβλήματα χρειάζονται άμεση επέμβαση, τα μηχανήματα του Δήμου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

Του Κώστα Γαζούλη



Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις