Παρά τις διαβεβαιώσεις, φήμες για λουκέτο στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας

Πρώτη Δημοσίευση: 27/06/2013 19:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/06/2013 08:26

Σαρωτική επίθεση στην κοινωνία ετοιμάζει η κυβέρνηση. Στο στόχαστρο μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ, μπαίνουν υγεία και παιδεία. Μέσα στο καλοκαίρι, η κυβέρνηση – εκτός από συγχωνεύσεις- ετοιμάζεται να κλείσει νοσοκομεία, σχολεία και νηπιαγωγεία.
Ειδικότερα, με διαδικασίες-εξπρές ετοιμάζεται μέσα σε μερικές εβδομάδες το κλείσιμο 13 νοσοκομείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική υπουργική απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί στις 20 Ιουλίου.
Μάλιστα, παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, σειρά δημοσιευμάτων θέλουν στη σχετική λίστα να βρίσκεται και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αφού, όπως υποστηρίζεται, είναι «χαμηλής αποδοτικότητας» (!) και «δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό» (!).
Πάντως, σε επικοινωνία μας τόσο με τον Γ. Μπέζο, διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, όσο και με τον Π. Μπόζο, αναπληρωτή διοικητή, δήλωσαν ότι δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση.
Από την άλλη πλευρά, σε σχετική του δήλωση ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ, Δημήτρης Βαρνάβας, τονίζει ότι το κλείσιμο ολόκληρων νοσοκομείων την ώρα που «η οικονομική κρίση έχει αυξήσει 40% την προσέλευση ασθενών στο ΕΣΥ, οι άνεργοι και ανασφάλιστοι έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο και χιλιάδες παιδιά μένουν ανεμβολίαστα», συνιστά κακουργηματική πράξη και καλεί την κυβέρνηση να μην αποτολμήσει το λουκέτο στα νοσοκομεία. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις