Παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου η Αναστάσιμη Λειτουργία στο Ναό της Υπαπαντής (φωτογραφίες και βίντεο)

Πρώτη Δημοσίευση: 16/04/2017 00:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/04/2017 01:04
Στον Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα παρακολούθησε την Αναστάσιμη Λειτουργία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Μεταξύ του κόσμου βρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις. Γιώργος Κατρούγκαλος, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έυη Χριστοφιλοπούλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και τον Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη Λειτουργία της Ανάστασης στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.

Μήνυμα ενότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Τριπλές ευχές, προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό, προς την ευρωπαϊκή οικογένεια και τον κόσμο όλο, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη».
«Το ανέσπερο φως της Ανάστασης και ο συμβολισμός του Πάσχα να φανερώσουν: Στην Πατρίδα μας και στον χειμαζόμενο Λαό μας, το πέρασμα από την εποχή της κρίσης στην εποχή της ελπίδας και της δημιουργίας.
Στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το πέρασμα από την σημερινή στασιμότητα και αμηχανία στην επίτευξη του τελικού σκοπού της, την ουσιαστική της θεσμική εμβάθυνση και ομοσπονδιακή ενοποίηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο.
Και στον Κόσμο ολόκληρο, το πέρασμα από τον πόλεμο στην Ειρήνη και στην υπεράσπιση της Ανθρωπότητας από την θανάσιμη απειλή της σύγχρονης τρομοκρατικής βαρβαρότητας. Χριστός Ανέστη».

Video: 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις