Παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Η Πούλια και ο Αυγερινός» η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 14/12/2016 19:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 14/12/2016 19:13
Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας παρουσιάζει στις 4,5,6,7 και 8 Ιανουαρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας τη θεατρική παράσταση για παιδιά και μεγάλους « Η Πούλια και ο Αυγερινός» ένα τρυφερό λαϊκό παραμύθι, γεμάτο όμορφες εικόνες και μουσική. Ένα παραμύθι που υμνεί την αγάπη , την αλληλεγγύη και την καλοσύνη  Τη σκηνοθεσία, την κίνηση και τους αυτοσχεδιασμούς έκαναν η Δέσποινα Δρεπανιά και ο Κωνσταντίνος Μαραβέλιας, την επιμέλεια των σκηνικών η Κατερίνα Μηλιαρέση ,τη μουσική επιμέλεια η Κατερίνα.Πετρουλάκη, η Δέσποινα Δρεπανιά και ο Κωνσταντίνος Μαραβέλιας και το σχεδιασμό των φωτισμών ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Στην παράσταση παίρνουν μέρος 35 έφηβοι ηθοποιοί και 6 κουκλοπαίκτες που ζωντανεύουν 8 γιγαντόκουκλες, τις οποίες φιλοτέχνησε η Λέττα Πετρουλάκη.
Είμαστε βέβαιοι ότι δίνετε μεγάλη σημασία στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας, ειδικά όταν αυτή αφορά στους νέους και τα παιδιά και στηρίζετε προσπάθειες και δράσεις πολιτιστικές σαν αυτές που δημιουργεί η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις