Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ- Πράσινοι στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 13/01/2015 16:49 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/01/2015 16:49

Αναγκαία η παρουσία του κόμματος στη Βουλή
 
Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜ.ΑΡ-Πράσινοι στη Μεσσηνία παρουσιάστηκε προχθές το πρωί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Ο υποψήφιος βουλευτής, Μπάμπης Βακαλόπουλος, τόνισε ότι στόχος είναι το κόμμα να μπει στη Βουλή, καθώς είναι φερέγγυο και μπορεί να βοηθήσει στη σταθερότητα της χώρας, ενώ και τα επτά άτομα του ψηφοδελτίου θα παλέψουν για το καλύτερο.
Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ΔΗΜ.ΑΡ στην κυβέρνηση, υπογράμμισε ότι ο ρόλος της ήταν καθοριστικός για τη σταθεροποίηση της χώρας στην Ε.Ε. και σημείωσε ότι αποσύρθηκε από αυτή όταν έπρεπε.
Από την πλευρά της, η υποψήφια Ευαγγελία Ράλλη σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι εκτός Ευρώπης, η οποία, όπως υπογράμμισε, βοήθησε τη χώρα από το 2012 να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα, ακόμα και αν οι πολίτες περίμεναν περισσότερα.
Όσο για τη συνεργασία των Πρασίνων με τη ΔΗΜΑΡ, επισήμανε: «Ως Πράσινοι θα πρέπει να είμαστε με άλλο κόμμα, η πολιτική οικολογία θα πρέπει να είναι με άλλα κόμματα, γιατί είναι ακόμα νέα».
Η κα Ράλλη ζήτησε την ψήφο των πολιτών, προκειμένου, όπως, είπε οι Πράσινοι-ΔΗΜΑΡ να έχουν λόγο και να εκφράζουν τις ιδέες τους.
Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι πλέον δεν μπορεί να συνεχίσουν να κυβερνούν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Υποψήφιοι στο Νομό Μεσσηνίας είναι οι: Χαρίκλεια Αργυροπούλου, Μπάμπης Βακαλόπουλος, Άννα Κούγια, Ευαγγελία Ράλλη, Δημήτρης Τροχάτος, Νίκος Τσαπόγας και Τάκης Χαλβατσιώτης.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις