ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας: Στήριξη Τατούλη και «Ελιάς»

Πρώτη Δημοσίευση: 24/05/2014 17:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 24/05/2014 17:55
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις τριπλές εκλογές της 25ης Μαΐου. Στηρίζουμε, παντού, ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό τους χώρο, ικανούς, προοδευτικούς, αποτελεσματικούς, ενωτικούς, που κατανοούν τον κρίσιμο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σήμερα. Είμαστε αντίθετοι στην κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών, αφήνοντας στην κρίση των τοπικών κοινωνιών αυτούς που επιλέγουν να αναμετρηθούν με κομματικούς υποψηφίους και με τα ποσοστά των βουλευτικών εκλογών του 2012.
Κύριο κριτήριό μας είναι η αποτελεσματικότητα, η ικανότητα των στελεχών και ο αυτοδιοικητικός χαρακτήρας των συνδυασμών. Εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτούς που θεωρούν τους Δήμους της Μεσσηνίας και την Πελοπόννησο κομματικά λάφυρα, αναπαράγοντας τη συντήρηση και τον παραγοντισμό. Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που αλλάζουν τις κομματικές σημαίες ως πουκάμισα.
Στις περιφερειακές εκλογές δηλώνουμε την εμπιστοσύνη μας στη βούληση των συμπολιτών μας, που επέλεξαν τη συνέχιση του έργου που παράχθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Πελοπόννησο.
Στις ευρωεκλογές καλούμε όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς συμπολίτες μας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη για να εξασφαλίσουμε την προοδευτική σταθερότητα. Σταθερότητα που δε σημαίνει στασιμότητα, αλλά δυναμική κίνηση προς το καλύτερο. Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές μπορούν να αλλάξουν τη συντηρητική Ευρώπη.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις