Περικλής Μαντάς: «Αγαπά ο Θεός τον ψεύτη, αγαπά και το νοικοκύρη»

Πρώτη Δημοσίευση: 20/04/2019 09:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/04/2019 09:10
Η απάντηση στο παραλήρημα του κ. Τσίπρα είναι η σκληρή πραγματικότητα που αφήνει πίσω του. Εγκλωβισμένος πολιτικά στην ανυπαρξία έργου στην περιοχή μας, αναλώθηκε για άλλη μια φορά στα ίδια και στα ίδια, που εδώ και χρόνια τάζει για τη Μεσσηνία.
Ήρθε στη φιλόξενη Καλαμάτα, ως δήθεν λαοφιλής πρωθυπουργός, κι επιστράτευσε μέχρι κι ανιχνευτές μετάλλων - ίσως και λίστα πολιτικών φρονημάτων - για να μιλήσει σε ένα κλειστό γήπεδο λίγων εκατοντάδων θέσεων, ενώ το μόνο που χρειαζόταν ήταν μόνο ένας ανιχνευτής ψεύδους. Αλαζονικός, διχαστικός, αμετροεπής προσπάθησε να αναδείξει το αυτονόητο ως επίτευγμα και τις αυταπάτες του ως κατακτήσεις.
Όσον αφορά στην αγωνιώδη προσπάθειά του να στοχοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, του απαντάμε απλά και ξεκάθαρα: “αγαπά ο Θεός τον ψεύτη, αγαπά και τον νοικοκύρη”.
Περικλής Μαντάς
Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, πολιτευτής Ν.Δ. Ν. Μεσσηνίας
 
Υ.Γ. Το μόνο που έχει μείνει να μας θυμίζει την ανεκδιήγητη παρουσία του κ. Τσίπρα στην Καλαμάτα, είναι οι αφίσες του, που έχουν κατακλύσει την πόλη. Φαντάζομαι ότι οι συμμετέχοντες στην προχθεσινή παρωδία θα τις κατεβάσουν. Εκτός κι αν έφυγαν με τα λεωφορεία που τους έφεραν από προχθές το βράδυ.
 
 
 
 
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις