Περισσότερες από πέρυσι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 02/07/2019 11:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/07/2019 11:23
Εκατό περισσότερες από πέρυσι είναι οι αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας, όπως προκύπτει από τη διαδικασία ηλεκτρονικής τους κατάθεσης με τη βοήθεια υπαλλήλων των ΚΔΑΠ.
Η προθεσμία έληξε στις 28 Ιουνίου και υποβλήθηκαν 630 αιτήσεις με την παραπάνω διαδικασία. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί, καθώς θα προστεθούν οι αιτήσεις που πολλοί γονείς κατέθεσαν οι ίδιοι ηλεκτρονικά.
Για το ΚΔΑΠΜΕΑ, οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 50, που είναι οι προσφερόμενες θέσεις, αλλά ο Δήμος Καλαμάτας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση όλων των αιτούντων. Θα ακολουθήσει η έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων και θα δοθεί δυνατότητα ενστάσεων.
Σημειώνεται, τέλος, πως τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου και τη Δευτέρα 8 του μήνα, επειδή τα περισσότερα σχολικά κτήρια είναι εκλογικά κέντρα. Το ΚΔΑΠΜΕΑ θα λειτουργήσει κανονικά.
Τα ΚΔΑΠ, η στελέχωση και η πανθομολογούμενη προσφορά τους αποτελούν αντικειμενικά μία μεγάλη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, με χειροπιαστό αντίκρισμα στην κοινωνία, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εστάλη.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις